Sofia Vergara:

Nytt søksmål om superstjernens egg

Eksmannen gir ikke opp kampen om Sofia Vergaras nedfryste embryoer.

KRIGEN FORTSETTER: Sofia Vergara må sannsynligvis møte eksen i retten igjen. Foto: NTB scanpix
KRIGEN FORTSETTER: Sofia Vergara må sannsynligvis møte eksen i retten igjen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

I 2017 skapte «Modern Family»-stjernen Sofia Vergara (47) og ekskjæresten Nick Loeb (44) overskrifter for det som ble en bisarr juridisk sak. Loeb saksøkte nemlig ekskjæresten ettersom hun ville destruere sine egne embryoer, som paret hadde fryst ned da de fortsatt var sammen.

Han ville nemlig la embryoene bli barn via en surrogatmor, og ville ha Vergara dømt for omsorgssvikt ettersom hun ikke ville la sine egne egg bli barn.

Hun vant imidlertid fram i retten - både i Louisiana og California, og kunne altså puste lettet over at hennes nedfryste egg ikke skulle bli barn uten hennes samtykke.

Kan møtes i retten - igjen

47-åringen svarte imidlertid med et søksmål mot nettopp Loeb, og The ART Reproductive Center, hvor embryoene er fryst ned, hvor hun krevde at retten skulle slå fast at de ikke kunne settes til liv uten hennes samtykke. Denne saken er fortsatt ikke avgjort.

Til tross for gjentatte nederlag for Loeb, gir han seg ikke. Ifølge The Blast, som hevder de sitter på søksmålet, er han klar for en ny potensiell runde i retten.

Kjendisnettstedet skriver at han nå saksøker fasiliteten som oppbevarer embryoene - for medisinsk forsømmelse og bedrageri.

Der står det angivelig at han ønsker å bringe embryoene til live fordi han er for liv. Han sier at han mener livet begynner det øyeblikket et egg er befruktet av en sædcelle.

BITTER STRID: I seks år har Sofia Vergara og Nick Loeb kranglet om eggene hennes. Her i 2011. Foto: NTB scanpix
BITTER STRID: I seks år har Sofia Vergara og Nick Loeb kranglet om eggene hennes. Her i 2011. Foto: NTB scanpix Vis mer

Fem år lang krig

I 2015 uttalte Vergara seg om konflikten, og hevdet at de to hadde skrevet kontrakt om eggene, noe som også har blitt gjenstand for diskusjon i retten.

- Han har signert en kontrakt. Hvis det var så viktig for ham, burde han tatt det mer seriøst da vi bestemte oss for det, sa hun i programmet til den kjente amerikanske radiostjernen Howard Stern.

STJERNESPEKKET: Sofia Vergara og hennes ektemann Joe Manganiello flørtet foran fotografene da de ankom premieren på Star Wars: The Last Jedi i Los Angeles. Video: Splash DV Vis mer

- Vi gjorde det to ganger. Man gjør kanskje en tabbe en gang, men to ganger? Og nå vil han endre mening. Man må stå for det man signerer på.

Eksparet er altså i en juridisk, og meget offentlig, krig hele seks år etter at de gikk fra hverandre. Feiden startet året etter at det ble slutt mellom dem, og har altså vart i fem år.

Det til tross for at Vergara for lengst har gått videre med livet sitt, og nå er gift med «True Blood»-stjernen Joe Manganiello (43).

Vergara og Loeb gjorde det slutt i 2014, og brøt med det også den to år lange forlovelsen.

LES OGSÅ: Nå kommenterer hun utroryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer