BLE GRATULERT: Ashlee Simpson sammen med storesøster Jessica og en venninne på festen som satte fart i bryllupsryktene. Foto: All Over Press
BLE GRATULERT: Ashlee Simpson sammen med storesøster Jessica og en venninne på festen som satte fart i bryllupsryktene. Foto: All Over PressVis mer

Nytt Simpson-bryllup?

Ashlee Simpson ga bryllupsryktene nytt liv da hun viste fram sin nye kjempering.

SEHER.NO: Ifølge Fox News ble "Pieces of Me"-sangeren gratulert av en rekke venner på en kjendisfest i Hollywood 13. oktober, etter å ha spradet rundt med en gigantisk diamantring..


Selv om den store diamanten var satt på venstre hånd, hevder TV-kanalen at dette kun var for å lure paparazzi-fotografene.


-  Vennene hennes kom opp til henne og ga henne klemmer etter å ha sett bevisst på ringen.Det var definitivt noe spesielt på gang, sier et øyenvitne til TV-kanalen.


 Storesøster Jessica Simpsons turbulente tid etter sin reality-serie "Newlyweds" - som endte med skilsmisse - har tydeligvis ikke skremt lillesøsteren fra å vurdere bryllup.


Ashlee (23) har tidligere vært koblet til skuespillerstjerner som Wilmer Valderrama, Josh Henderson og musikeren Ryan Cabrera. Men i over ett år har hun blitt sett stadig oftere sammen med bassisten Pete Wentz (28) fra bandet Fall Out Boy, og i sommer bekreftet de to at de var sammen.


Wentz holdt bevisst avstand til sin kjære mens hun viste fram sin nye ring, men klarte ifølge vitnene ikke å skjule sine følelser.


- Jeg har aldri møtt noen som henne, som får meg til å føle slik jeg gjør, har han tidligere sagt om Ashlee ifølge nettstedet Contactmusic.


Ingen av partene har så langt  villet kommentere de nye bryllupsryktene.


LES OGSÅ: Owen forelsket i Jessica?

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.