<strong>MORSLYKKE:</strong> Julia viser stolt fram barna for pressen - i motsetning til Hollywoodkollega Tom Cruise. Her er hun med datteren Hazel. Foto: All Over Press
MORSLYKKE: Julia viser stolt fram barna for pressen - i motsetning til Hollywoodkollega Tom Cruise. Her er hun med datteren Hazel. Foto: All Over Press Vis mer

Nytt sett tvillinger

Julia Roberts tyr til kunstig befruktning for å doble ungeflokken.

Publisert
Sist oppdatert
Glad i barn!

"Notting Hill"-stjernen har trukket seg fra rampelyset etter at hun og ektemannen Danny Moder i 2004 ble foreldre til tvillingene Hazel og Phinnaeus (20 mnd). Nå ønsker den 38 år gamle brunetten flere barn før hun blir for gammel.

Roberts vil helst ha  en baby til av hvert kjønn og satser på kunstig befruktning for å få begge på en gang - selv om hun hadde store problemer med sin forrige tvillingfødsel.

Superstjernen fødte fire uker før terminen og måtte hvile ut en måned etter at fødselen var overstått.

Ifølge det amerikanske bladet Star har den nye behandlingen kun førti prosents sjanse for å lykkes.

Men tøffe Julia ønsker flest mulig barn, og lar ingenting stoppe henne. Hun er ikke engstelig for å ha fire småbarn i huset.

- Julia er en veldig rolig mor, hun og Danny er flinke til å dele på oppgavene. De tar seg av det meste selv og har ikke bruk for en barnepike, sier en kilde nær familien.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer