Nytt par?

- Nysingle Kim Kardashian ligger ikke på latsiden...

- ROMANTISK STEVNEMØTE: Christiano Ronaldo og Kim Kardashian skal ha hatt et romantisk stevnemøte, og ifølge kilder kysset de lidenskapelig.
- ROMANTISK STEVNEMØTE: Christiano Ronaldo og Kim Kardashian skal ha hatt et romantisk stevnemøte, og ifølge kilder kysset de lidenskapelig. Vis mer
SEHER.NO:  Det kan virke som om Kim Kardashian (29) har «byttet lag». Realitystjernen brøt nylig med den amerikanske fotballspilleren Reggie Bush (25) - og hennes nye flamme virker å være en annen kjent fotballstjerne, nemlig portugisiske Chrisiano Ronaldo.  

Nysingle Kim så Ronaldo spille for «Real Madrid», da hun var i Spania med venner. Men senere ble møtet mer personlig. Mandag hadde de nemlig et romantisk stevnemøte, melder RadarOnline.

Tilskuere avslører at de så paret kysse, og opptre svært «lidenskapelige» mot hverandre. Selv om de ikke følte for å gjemme seg på restauranten, dro de fra stevnemøtet i separate biler.

Kim ligger med andre ord ikke på latsiden etter bruddet med Reggie forrige måned.
Men det gjør heller ikke Reggie. Ifølge kilder skal Reggie ha festet med Kims rival Paris Hilton forrige uke - og der har eksen og den nye flammen noe til felles. Ronaldo har også festet med Paris. 

Ikke bare har Ronaldo festet med Paris, men det verserte også romanserykter.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.  

LES OGSÅ: - Paris festet med Kims ekskjæreste