LETTKLEDD: Natalie Sæther er diskvalifisert fra Frøken Norge 2007 etter å ha stilt opp naken i Vi Menn. Foto: Faksimile Vi Menn
LETTKLEDD: Natalie Sæther er diskvalifisert fra Frøken Norge 2007 etter å ha stilt opp naken i Vi Menn. Foto: Faksimile Vi MennVis mer

Nytt nakensjokk

På bare seks dager har fire jenter blitt diskvalifisert fra Frøken Norge 2008 på grunn av nakenbilder.

SEHER.NO: Denne gangen er det Natalie Sæther (23) fra Trondheim som mister plassen sin i den populære missekonkurransen etter å ha stilt opp naken i Vi Menn to ganger i 2005.

Missegeneral Geir Hamnes synes hendelsene er svært triste.

- Jeg er veldig skuffet over Natalie. Hun sa til meg senest i helgen at bildene hun har stilt opp for i Vi Menn ikke viste noe som helst. At de var helt uskyldige. Det er ingen tvil om at hun har jugd til oss og at hun vet at hun har brutt reglene, forteller Hamnes til Seher.no.

- Vi har fått flere tips om at Natalie har stilt opp naken for bladet, så til slutt ringte jeg selv til Vi Menn som var svært behjelpelige med å finne frem bildene av henne.

- Jeg er veldig provosert over at hun har jugd til meg om dette etter at hun har fått muligheten til å fortelle sannheten. Jeg sendte henne en tekstmelding og fortalte hva jeg mente og at hun er diskvalifisert fra konkurransen.

I august ble Natalie kåret til "Månedens kandidat" i Frøken Norges månedeskonkurranse. I tillegg vant hun Se og Hør-konkurransen Norges mest sporty. Nå er derimot sjansene hennes til å komme videre helt borte.


Seher har mandag forsøkt å komme i kontakt med Natalie Sæther om denne saken, uten å lykkes.

- Hva synes du om at så mange av Frøken Norge deltagerne har stilt opp nakne?

- Jeg synes det er helt for jævelig og blir veldig provosert. Jentene vet godt hva som står i kontrakten når de melder seg på Frøken Norge. Det føles som de går gjennom oss for å få oppmerksomhet for å komme seg opp og frem, sier Hamnes.

Nylig ble også Cathrine Holtlien (19), Janette Walstad (21) (ekstern lenke) og Anita Cecilie Lindvall (21) (ekstern lenke) diskvalifisert fra konkurransen etter at det ble kjent at de har stilt opp på nakenbilder for bladet.

- Blir det flere som må diskes fra konkurransen?

- Jeg vet ikke hva jeg skal tro etter dette jeg, men jeg håper selvfølgelig at det ikke kommer mer nå. Hvis det er flere av jentene som har stilt opp på nakenbilder håper jeg at de kommer til meg personlig og forteller det. Da kan vi ordne det på en grei måte uten at de må henges ut i media.

Seher.no har prøvd å komme i kontakt med Natalie Sæther gjentatte ganger uten å få svar på våre henvendelser.

Til adressa.no sier hun følgende:

- Jeg har lært av det og kommer aldri til å ta nakenbilder igjen.


Slik er reglene for Frøken Norge:


Du må...


- være født mellom 1.februar 1982 og 1. februar 1991

- være norsk statsborger

- ikke ha vært gift og/eller ha barn

- ikke ha vært fotografert naken i kommersiell sammenheng.


LES HER: Nakensjokk i Frøken Norge