Nytt medlem i Kardashian-klanen

Kourtney Kardashian fikk barn nummer to.

BERØMTE SØSTRE: Kim, Kourtney og Khloe Kardashian bretter ut privatlivet på TV. Det gjør også moren Kris Jenner.  Foto: All Over Press
BERØMTE SØSTRE: Kim, Kourtney og Khloe Kardashian bretter ut privatlivet på TV. Det gjør også moren Kris Jenner. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Familien Kardashian har etter hvert blitt en av verdens mest kjente familier etter å ha latt TV-kameraer filme sitt privatliv i TV-serien «Keeping up with the Kardashians».

Serien viser familiens forhold til hverandre og omverdenen, og har en stor fanskare i USA. På søndag ble en ny TV-stjerne født da Kourtney (33) fikk en liten jente. Den nybakte moren og kjæresten Scott Disick (29) er fra før foreldre til lille Mason.

- Scott og jeg er overlykkelige som kan ønske vår dyrebare engel Penelope Scotland Disick velkommen i livene våre. Vi er velsignet. Mor og barn hviler komfortabel, sier Kourtney ifølge nettsiden E!

Det er forventet at TV-kameraene fulgte stjernen under og etter fødselen, og at fansen får ta del i familieforøkelsen når det blir vist på TV. 

I februar fortalte Kourtney magasinet OK! at hun hadde den perfekte familien.

- Jeg ville ha en jente første gangen, men så fikk vi Mason og det kunne ikke ha vært bedre. Vi er veldig heldige som nå har kombinasjonen alle ønsker seg.


Kourtney er den mest familieorienterte av Kardashian-søstrene, men også Khloe skal nå ønske seg barn. Kim, giftet seg i 2010 med Kris Humphries, men paret gikk fra hverandre 72 dager senere. Hun dater nå rapperen Kanye  West.
   

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her går det galt for Kourtney  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer