Chrissy Teigen:

Nytt inngrep - kritiseres av norsk ekspert

35-åringen deler ærlig i et nytt innlegg. Det er det ikke alle som setter pris på.

ÆRLIG: Chrissy Teigen er igjen ærlig om at hun har fikset på utseendet. Det har fått reaksjoner. Foto: John Angelillo/Shutterstock/NTB
ÆRLIG: Chrissy Teigen er igjen ærlig om at hun har fikset på utseendet. Det har fått reaksjoner. Foto: John Angelillo/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Det er ingen hemmelighet at supermodell Chrissy Teigen (35) har vært i hardt vær de seneste månedene. Blant annet fikk hun massiv kritikk etter at gamle Twitter-meldinger kom frem i lyset.

I 2011 skrev nemlig Teigen en rekke ufine innlegg rettet mot Courtney Stodden (26), som på tidspunktet bare var 16 år gammel. Teigen har i ettertid beklaget meldingene og oppførselen sin.

Nå, når det endelig har roet seg litt for den frittalende modellen, er det igjen kritikk å se i sosiale medier. Denne gang er det imidlertid for noe helt annet.

Nye kinn

I helgen som var viste nemlig Teigen fram sitt «nye» ansikt, der hun avslørte at hun hadde fått utført nok et skjønnhetsinngrep. 35-åringen fortalte at hun hadde fått fett fjernet fra kinnene sine.

- Jeg gjorde den Dr. Diamond bukkalfett-fjerningen her, sier hun, og viser frem sitt nye kjeveområde, skriver People.

Foto: Skjermdump Instagram
Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

- Og siden jeg sluttet å drikke, ser jeg virkelig resultatene, sier hun, og legger til at hun er svært fornøyd med resultatet.

35-åringen feiret nylig 50 dager som edru.

Reagerer

Det er imidlertid ikke alle som er like enige med modellen om at resultatet ble bra. Flere påpeker nemlig på Twitter at hun slett ikke hadde trengt å gå gjennom nok et inngrep.

«Den dama hater virkelig seg selv. For opptatt av å fokusere på utsiden fremfor på innsiden», skriver en bruker.

«Hun burde ikke gjort dette», skriver en annen.

- EKLE: Chrissy Teigen kritiserer Ben Affleck og Matthew Perry etter at disse videoen av dem sirkulerer på nettet. Video: Privat. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer

«Dette kommer til å gjøre henne mye eldre fortere. Og hun hadde ikke en gang trengt det i utgangspunktet», skriver en tredje, mens en fjerde skriver:

«Det ser bra ut helt til du sammenlikner henne med før inngrepet».

- Må være forsiktig

Overlege ved Oslo Plastikkirurgi Amin Kalaaji sier til Se og Hør at en buccal fettpute er fettputen i kinnet, som kan gi bollekinn.

- Det er noe vi vanligvis vokser av oss. Fjerning av denne er et relativt lite inngrep, men absolutt ikke uten risiko, forklarer han, og fortsetter:

- Det er ikke snakk om vanlig fettsuging. Man må fjerne fettet ved hjelp av en liten operasjon gjennom munnen og slimhinnen, der man fjerner fettet. Man fjerner bare en del av den, da fettet tapper substans og volum med alderen. Man skal være forsiktig, understreker kirurgen.

OVERLEGE: Amin Kalaaji. Foto: Oslo Plastikkirurgi
OVERLEGE: Amin Kalaaji. Foto: Oslo Plastikkirurgi Vis mer

Ifølge overlegen må man se til at det er en arvelig tilstand og at det ikke avhenger av overvekt før man eventuelt velger å fjerne fettet fra kinnene.

- Er det mange som får gjennomført et slikt inngrep i Norge?

- Det er ingen statistikk som viser hvor mange som gjør det, men det er ikke et vanlig inngrep. Det er få som har dette problemet og enda færre som vil endre på det, svarer han.

Amin anbefaler at man er veldig forsiktig og tenker seg om før en slik operasjon.

- Man må se til at man gjør det hos en som kan dette, en plastikkirurg eller en kirurg som har gjort det flere ganger, og at man ikke fjerner hele fettputen.

Her hjemme i Norge har det lenge pågått en debatt om influenseres markedsføring av ulike inngrep på sosiale medier. Fagutvalget for influensermarkedsføring, FIM, har blant annet felt flere influensere for å ha promotert kosmetiske inngrep, tannbehandling og måltidserstatter.

OPERERES PÅ TV: I «Ex and the City» følger vi realityprofiler i deres daglige liv, og vi får bli med Caroline Nitter når hun skal ta et kosmetisk inngrep. Hun er forberedt på å få hat. Video: Rød Løper Vis mer

Ærlig om inngrep

Teigen har i flere år vært åpen om hva slags inngrep og operasjoner hun har fått utført. I fjor var hun åpen om at hun hadde fjernet brystimplantatene sine, og i februar i år gjennomgikk hun en operasjon for endometriose.

I 2019 var hun også ærlig om at hun hadde sprøytet inn Botox i armhulene for å forhindre svetting. Inngrepet ble utført av Dr. Diamond, som nå altså har fikset kinnene hennes.

OPERERT: Kirurg, Ben Talei, avslører hvilke kjendiser i Hollywood som har operert seg. Video/ reporter: Kjersti Flaa / Rød Løper Vis mer

- Tok Botox i armhulen! Virkelig det beste jeg har gjort noensinne, uttalte hun den gang på Instagrams historiefunksjon.

I 2017 uttalte hun til Refinery29 at hun hadde fått utført fettsuging av armhulene for flere år siden.

LES OGSÅ: Åpner opp om sønnens død

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer