Chrissy Teigen:

Nytt inngrep: - Har altfor mye penger

Kritiseres for øyenbrynstransplantasjon.

ØYENBRYN: Chrissy Teigen har aldri lagt skjul på inngrepene hun har fått utført. Nå har hun også fikset øyenbrynene. Foto: Splash News / NTB
ØYENBRYN: Chrissy Teigen har aldri lagt skjul på inngrepene hun har fått utført. Nå har hun også fikset øyenbrynene. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen hemmelighet at den frittalende modellen Chrissy Teigen (35) har fikset og trikset litt på utseendet.

Gjennom årene har hun nemlig vært åpen om at hun har fått utført alt fra brystimplantater til fettfjerning fra kjeven.

I helgen fikk 35-åringen utført enda et skjønnhetsinngrep, denne gang med øyenbrynene som mål.

Nå har hun nemlig, tro det eller ei, tatt en øyenbrynstransplantasjon.

OPERERT: Kirurg, Ben Talei, avslører hvilke kjendiser i Hollywood som har operert seg. Video/ reporter: Kjersti Flaa / Rød Løper Vis mer

«Folk har for mye penger»

Det røpet hun på sosiale medier denne helgen. Inngrepet utføres ved at man tar hår fra bakhodet og setter det inn i bryna, ifølge People.

«Jeg bruker aldri sminke hvis jeg kan unngå det, så jeg var veldig spent på å få øyenbrynstransplantasjon», skrev hun til et bilde av seg selv etter inngrepet.

Foto: Skjermdump / Instagram
Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer

«Tradisjonen» tro tok det ikke lang tid før 35-åringens følgere bet seg merke i det litt absurde inngrepet. Flere påpekte også at det var rart å publisere bilder av et så dyrt inngrep.

«Dere - Chrissy Teigen har tatt ØYENBRYNSTRANSPLANTASJON! Folk har for mye penger», kommenterte en på Twitter.

«Verden går til helvete hvert sekund, men takk gud for at Chrissy Teigen fikk transplantert øyenbrynene sine!» skriver en annen ironisk.

OPERERES PÅ TV: I «Ex and the City» følger vi realityprofiler i deres daglige liv, og vi får bli med Caroline Nitter når hun skal ta et kosmetisk inngrep. Hun er forberedt på å få hat. Video: Rød Løper Vis mer

Svarer på kritikken

Teigen selv er kjent for å ikke holde tilbake hva gjelder kritikken hun får, og også denne gangen var hun raskt ute med å svare.

På Instagrams historiefunksjon publiserte hun en skjermdump av en artikkel fra Daily Mail, som hadde samlet en del av kritikken, og skrev:

«HVORFOR er folk så innmari opptatt av alt jeg gjør? Dere kommer til å gi dere selv et hjerteinfarkt».

Foto: Skjermdump / Instagram
Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer

Teigen har som nevnt i flere år vært åpen om hva slags inngrep og operasjoner hun har fått utført. I fjor var hun blant annet åpen om at hun hadde fjernet brystimplantatene sine.

Her hjemme i Norge har det lenge pågått en debatt om influenseres markedsføring av ulike inngrep på sosiale medier. Fagutvalget for influensermarkedsføring, FIM, har blant annet felt flere influensere for å ha promotert kosmetiske inngrep, tannbehandling og måltidserstatter.

HEKTA: 25 år gamle Patrick Mast elsker å gjøre kirurgiske inngrep på fjeset sitt, og har brukt over en halv millioner kroner over årene. Reporter: Christian Wehus. Video: @patrichaflatwood Vis mer

LES OGSÅ: Holdt inngrepet skjult for ektemannen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer