Nytt "Gossip Girl" par?

- Det var ikke bare et uskyldig kyss på leppene, men ordentlig klining.

UNGE OG LOVENDE: Jessica Szohr (t.v), Chace Crawford, Blake Lively og Ed Westwick fra Gossip Girl. Jessica og Ed skal virkelig ha funnet tonen. Foto: Stella Pictures
UNGE OG LOVENDE: Jessica Szohr (t.v), Chace Crawford, Blake Lively og Ed Westwick fra Gossip Girl. Jessica og Ed skal virkelig ha funnet tonen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
LOS ANGELES (Seher.no): ""Gossip Girl" har på kort tid blitt en av USAs mest sette tv-serier, og også hjemme i Norge har tv-dramaet blitt en suksess.

Det skorter verken på intriger eller pikante situasjoner for de unge og rike tenåringene på Manhattans Upper East Side.

Men også i det virkelige liv har de populære skuespillerne fått mye oppmerksomhet, og nå kan det se ut som om det er en gryende romanse på gang mellom to av kollegaene.

I helga ble tre av seriens stjerner, Ed Westwick (21), Chace Crawford (23) og Jessica Szohr (23), sittende fast på Dallas flyplass på grunn av feriekaos etter Thanksgiving, skriver PerezHilton.com.

Trioen hadde feiret langhelgen i Texas hos Chaces familie, og ble hengende på flyplassen i timesvis.

Da Chace etter en stund fikk plass på et tidligere fly enn Ed og Jessica, og de to kollegaene ble igjen alene, benyttet de tiden svært effektivt med å kaste seg over hverandre.

- Det var ikke bare et uskyldig kyss på leppene, men ordentlig klining. De flørtet skikkelig med hverandre når folk ikke la merke til dem, sier et øyevitne ifølge nettstedet.

I det minste når de trodde at folk ikke la merke til dem.

Jessica spiller rollen som Vanessa Abrams, Dan Humphreys tidligere bestevenn, i "Gossip Girl".

Ed og Jessica er ikke de eneste som har funnet tonen utenfor settet. Blake Livley (21) og Penn Badgley (21), som spiller kjærester i serien, er nemlig også sammen i virkeligheten.

LES OGSÅ: Gossip Girl saksøkt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer