Jennifer Aniston:

Nytt familietilskudd smelter fansen

Hollywood-stjernen fortsetter å begeistre på Instagram.

DELER GLEDEN: Jennifer Aniston har fått en ny valp ett år etter hun mistet hunden sin Dolly. Foto: ENT / SplashNews.com / NTB
DELER GLEDEN: Jennifer Aniston har fått en ny valp ett år etter hun mistet hunden sin Dolly. Foto: ENT / SplashNews.com / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor slo Hollywood-stjernen Jennifer Aniston (51) Instagram-rekorden for å få én million følgere på kortest tid, og ett år etter at hun endelig fikk seg Instagram-konto begeistrer hun stadig sine over 35 millioner følgere.

POPULÆR: «Og nå er vi Instagram FRIENDS også. Hei Instagram», skriver den amerikanske stjerna Jennifer Aniston (50) på Instagram tirsdag ettermiddag. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV Vis mer

Søndag kveld gledet hun den ivrige fansen med en video av sin nye valp. Anistons hunder, schnauzer-miksen Clyde og den hvite pitbullen Sophie, har dermed fått en ny lillebror. Den hvite valpen har fått navnet Lord Chesterfield, og ble adoptert fra et hotell for hjemløse hunder i California.

Og i helgen ble fansen introdusert for det nyeste, firbente familiemedlemmet i en søt Instagram-video:

I bildeteksten skriver «Friends»-stjernen: «Jeg vil introdusere dere for det nyeste medlemmet av hundefamilien vår…. Dette er (en veldig trøtt) Lord Chesterfield». Hun legger til at valpen stjal hjertet hennes ved første øyekast.

DYREVENN: 51-åringen har lenge vært glad i hunder. Her avbildet på settet til «She's funny that way»

 i 2013. Foto: Erik Pendzich/ REX/ NTB
DYREVENN: 51-åringen har lenge vært glad i hunder. Her avbildet på settet til «She's funny that way» i 2013. Foto: Erik Pendzich/ REX/ NTB Vis mer

I videoen på Instagram får man se en sovende Lord Chesterfield med et tyggeben hengende ut av munnen.

I bakgrunnen hører man Aniston som hvisker: «Chesterfield, har du sovnet med tyggebenet ditt i munnen? Det tror jeg du har.»

KJENDISHUNDENE: Kjendisene er som folk flest; de elsker dyrene sine. Her er noen av dem som gjør det lille (!) ekstra for sine firbeinte venner. Video: Rød Løper Vis mer

Begeistrer stjernene

Videoen har i skrivende stund fått over 2,6 millioner likerklikk, og i overkant av 34 000 kommentarer. I kommentarfeltet er det også flere kjendisfans som beundrer den lille valpen, blant annet Oscar-vinner Julianne Moore (59), skuespiller Lily J. Collins (31) og «Stranger Things»-stjernen Millie Bobby Brown (16).

«Gratulerer!!!!!» skriver «Magic Mike»-skuespiller Matt Bomer (43) i kommentarfeltet under videoen.

I innlegget uttrykker Aniston sin takknemlighet til The Wagmor Pet Hotel & Spa i California for arbeidet de gjør for hjemløse hunder.

«ET STORT takk til @wagmorpets for det utrolige arbeidet dere gjør. Takknemlig for at dere tar godt vare på de hjemløse hundene, og hjelper dem med å finne et hjem.»

View this post on Instagram

Girl’s best friend... bring Clyde to work day.

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

Gjenforent over hundebegravelse

Aniston har lenge vært en dyrevenn, og har tidligere hatt en hund sammen med eksmannen Justin Theroux (49). Paret skilte seg i 2018 etter et tre år langt ekteskap, men ble «gjenforent» sommeren 2019.

Bakgrunnen for gjenforeningen var deres felles hund Dolly, som gikk bort i fjor sommer. Dødsfallet fikk de to skuespillerne til å møtes i 51-åringens hjem for å ta et siste farvel.

I et innlegg på Instagram delte Theroux hjerteskjærende bilder fra deres avskjed med hunden.

I avskjeden skrev Anistons eksmann: «I kveld, i solnedgangen, etter en heltemodig kamp ... Vårt mest lojale familiemedlem og beskytter, Dolly A, la ned sitt sverd og skjold. Hun var omgitt av hele sin familie.»

GJENFORENT: Jennifer Aniston og Brad Pitt gjenforenes for første gang på skjermen siden 2001. Vis mer

Aniston adopterte Dolly i 2006, fem år før hun og Theroux begynte å date. «The Leftovers»-stjernen skal imidlertid raskt ha gått inn i rollen som Dollys «hundepappa».

LES OGSÅ: - Gladmelding til Friends-fansen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer