Shawn Mendes og Camila Cabello

Nytt familiemedlem skaper forvirring

Parets nye firbente venn får fansen til å klø seg i hodet.

VANN OVER HODET: Fansen setter spørsmålstegn ved stjerneparets nye familieforøkelse. Foto: Elder Ordonez/ Splash News/ NTB
VANN OVER HODET: Fansen setter spørsmålstegn ved stjerneparets nye familieforøkelse. Foto: Elder Ordonez/ Splash News/ NTB Vis mer
Publisert

Den pågående coronapandemien har brakt med seg en rekke store og alvorlige konsekvenser, og livene til folk flest er blitt snudd på hodet. Mange har benyttet den spesielle tiden til å skaffe seg kjæledyr, både her hjemme i Norge og i Hollywood, for å få litt ekstra selskap under «lockdown».

Etter en lang periode med romanserykter, ble det i fjor høst avklart at Shawn Mendes (22) og Camila Cabello (23) offisielt hadde blitt et par. Turtelduene, som har vært i karantene sammen det siste halvåret, avslører nå at de også har utvidet familien i form av en firbent venn.

Imidlertid reagerer fansen på parets valg om å skaffe seg enda en hund. Cabello og Mendes, som allerede er «hundeforeldre» til tre firbente, hadde nemlig store problemer da de nylig skulle lufte sine tre andre hunder.

Kaotisk luftetur

Cabello eier fra før av en shih tzu ved navn Leo og en langhåret chihuahua som heter Eugene, mens Mendes har hatt med seg hunden Thunder - en stor schæfer - inn i forholdet. Den nye hunden er den første de har skaffet seg i fellesskap, ifølge Daily Mail.

HJERTEKNUSER: Jan Thomas og kjæresten Harlem Alexander møter sin nye valp. Video: Privat Vis mer

Det var på tirsdag paret avslørte på Instagram at de hadde fått et nytt tilskudd til familien, en blond valp som har fått navnet Tarzan.

I innlegget skriver «Señorita»- sangeren: «I disse usikre tidene trenger vi å bli minnet på at søte mirakler som valper eksisterer i verden.»

Cabello, som referer til presidentvalget i USA, minner også fansen på at man må kjempe for den verdenen man selv ønsker å ha, selv etter at valgresultatet har blitt lagt fram. Avslutningsvis sender hun med et «valpeslikk» fra sin nye hundevalp.

Mendes har også delt av valpegleden i et eget Instagram-innlegg, der han blant annet la ved en video der Tarzan sitter på kjærestens fang.

Se dette innlegget på Instagram

Hi Tarzan 🥺❤️

Et innlegg delt av Shawn Mendes (@shawnmendes)

Som nevnt tidligere, ble det i forrige uke vist at paret tilsynelatende har hatt problemer med å oppdra hundene sine. En video av sangfuglene som er ute med de tre hundene har fått fansen til å lure på om de skal le eller gråte.

I videoen, som har fått over 800 000 visninger, kommer det frem at de to stjernene kjemper med å kontrollere de tre hundene. Etter mye bjeffing og flere fluktforsøk ser det likevel ut til at paret får fanget de ville hundene til slutt.

Som respons til hundevideoen, har flere fans reagert på nyheten om det nyeste tilskuddet.

- Etter den katastrofale hundeluftingen tenkte virkelig Shawn og Camila at de trengte enda en hund, skriver en forvirret Twitter-bruker.

- Shawn og Camila som glemmer de tre andre hundene i huset for å kunne underholde den nye valpen, minner meg om barn som glemmer sine gamle leker bare å kunne bruke med sin nye leke i 0.5 sekunder, skriver en annen Twitter-konto.

- Camila og Shawn skaffet seg enda en hund etter de slet med å gå tur med 3 hunder samtidig... hvordan skal de håndtere 4 hunder nå, spør en annen Twitter-bruker.

FIKK KRITIKK: Shawn Mendes og Camila Cabello har blitt fortalt at de kliner som fisk. Slik svarer de. Video: @shawnmendes. Vis mer

Allergisk

Kommentarfeltet på Instagram er fylt til randen med fans som smelter av den lille sjarmøren, men flere er noe forvirret over «Wonder»-sangeren ønsker flere hunder i livet sitt.

Det skal nemlig ha seg slik at Mendes egentlig er veldig allergisk mot nettopp hunder.

I en chat hos The Guardian i 2018 kunne fans stille spørsmål til sangstjernen, og da han blir spurt om hvilket kjæledyr han ønsket seg mest ga han et noe selvmotsigende svar:

- Jeg er ekstremt allergisk mot hunder, men om jeg skulle skaffet meg et kjæledyr så hadde det vært en gedigen hund, svarte Mendes.

Under stjernens Instagram-innlegg finner man flere som peker på denne detaljen.

KJENDISHUNDENE: Kjendisene er som folk flest; de elsker dyrene sine. Her er noen av dem som gjør det lille (!) ekstra for sine firbeinte venner. Video: Rød Løper Vis mer

- Jeg vedder på at Shawn er glad for å ha mistet hundeallergien sin, skriver en ironisk Instagram-bruker.

- Er ikke du allergisk mot hunder, spør en annen forvirret Instagram-konto.

Det kan dermed se ut til at stjernen trosser allergiene for å kunne være en stolt eier av «menneskets beste venn».

LES OGSÅ: Milliardær-familiens hund funnet død

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer