Shawn Mendes og Camila Cabello

Nytt familiemedlem skaper forvirring

Parets nye firbente venn får fansen til å klø seg i hodet.

VANN OVER HODET: Fansen setter spørsmålstegn ved stjerneparets nye familieforøkelse. Foto: Elder Ordonez/ Splash News/ NTB
VANN OVER HODET: Fansen setter spørsmålstegn ved stjerneparets nye familieforøkelse. Foto: Elder Ordonez/ Splash News/ NTB Vis mer
Publisert

Den pågående coronapandemien har brakt med seg en rekke store og alvorlige konsekvenser, og livene til folk flest er blitt snudd på hodet. Mange har benyttet den spesielle tiden til å skaffe seg kjæledyr, både her hjemme i Norge og i Hollywood, for å få litt ekstra selskap under «lockdown».

Etter en lang periode med romanserykter, ble det i fjor høst avklart at Shawn Mendes (22) og Camila Cabello (23) offisielt hadde blitt et par. Turtelduene, som har vært i karantene sammen det siste halvåret, avslører nå at de også har utvidet familien i form av en firbent venn.

Imidlertid reagerer fansen på parets valg om å skaffe seg enda en hund. Cabello og Mendes, som allerede er «hundeforeldre» til tre firbente, hadde nemlig store problemer da de nylig skulle lufte sine tre andre hunder.

Kaotisk luftetur

Cabello eier fra før av en shih tzu ved navn Leo og en langhåret chihuahua som heter Eugene, mens Mendes har hatt med seg hunden Thunder - en stor schæfer - inn i forholdet. Den nye hunden er den første de har skaffet seg i fellesskap, ifølge Daily Mail.

Det var på tirsdag paret avslørte på Instagram at de hadde fått et nytt tilskudd til familien, en blond valp som har fått navnet Tarzan.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer