Nytt drap i Therons barndomshjem

21 år etter at flmstjernens mor skjøt ektemannen, har huset blitt åsted for et nytt dødsdrama.

DRAMATISK OPPVEKST: Charlize Theron og hennes mor Gerda har hatt et nært forhold både før og etter natten da Gerda skjøt sin ektemann foran øynene på datteren. Her er de to sammen da Charlize var en liten jente. Foto: Fame Flynet Norway
DRAMATISK OPPVEKST: Charlize Theron og hennes mor Gerda har hatt et nært forhold både før og etter natten da Gerda skjøt sin ektemann foran øynene på datteren. Her er de to sammen da Charlize var en liten jente. Foto: Fame Flynet Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Monster»-skuespilleren Charlize Theron (37) hadde en alt annet enn en rosenrød oppvekst i sitt hjemland i Sør-Afrika.

I 1991 opplevde den nybakte mammaen at hennes mor Gerda skjøt Charlizes far, etter at han hadde fyrt av flere skudd med hagle og truet med å drepe begge to.

Charlize Therons mor ble senere frikjent fordi domstolen mente hun hadde handlet i nødverge, og familien flyttet senere fra hjemmet.

Nå ryster en ny voldsepisode fra det samme huset Sør-Afrika.

Ifølge avisa Sowetan Live ble den siste beboeren Barry Newland skutt idet en gjeng med væpnete ransmenn brøt seg inn hos ham fredag.

Newland torturert med en sigarett og et strykejern før han ble kvalt med en plastpose rundt hodet. Deretter stakk drapsmennene av gårde med en mobiltelefon, en bærbar PC, ett gullkjede og to kameraer.

Ingen gjerningsmenn er foreløpig pågrepet etter drapet.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Sex-scenene var pinlige og ubehagelige

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer