«Sister Wives»:

Nytt drama: - Det er frustrerende

Det begynner å slå sprekker hos den polyamorøse realityfamilien fra «Sister Wives».

FIRE KONER: Kody med sine fire koner. Han sitter her mellom Meri (t.v.) og Robyn, mens Janelle (t.v.) og Christine sitter bak. Sistnevnte er det imidlertid slutt med. Foto: Jerry Henkel/AP/NTB
FIRE KONER: Kody med sine fire koner. Han sitter her mellom Meri (t.v.) og Robyn, mens Janelle (t.v.) og Christine sitter bak. Sistnevnte er det imidlertid slutt med. Foto: Jerry Henkel/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste månedene har vært utfordrende for den berømte realityfamilien fra TLC-serien «Sister Wives».

I november kom den triste nyheten om at Christine (49) og Kody Brown (52) skilles etter mer enn 25 år sammen. Paret hadde den siste tiden tilsynelatende sklidd mer og mer fra hverandre, før de til slutt bekreftet bruddet.

Rett før jul ble det også kjent at hans første kone Meri (50) ikke har tilbrakt spesielt mye tid med ektemannen under pandemien, og har trukket seg litt tilbake.

KRISE: Alt er ikke som det skal med familien i «Sister Wives». Her er promoen for sesong 16. Video: TLC Vis mer

Meri delte åpent at hun hadde håpet på noe mer med Kody, enn slik det skulle vise seg å bli.

Nå er det nok en gang uro i den polyamorøse familien, og denne gangen er det Janelle (52) som går i klinsj med ektemannen. Det skjer i en av de siste episodene, melder People.

Nedlatende

Spenningen oppsto da ekteparet diskuterte hvordan de skulle håndtere Thanksgiving-feiringen med de gjeldende coronarestriksjonene.

Mens Kody forventet at konene og barna hans skulle følge hans strenge retningslinjer, trodde ikke Janelle at tilnærmingen hans var realistisk. Janelle hevdet at parets voksne sønner Garrison og Gabriel burde være i stand til å opprettholde sine sosiale liv, mens de bodde hjemme hos de.

Kody var uenig.

DÅRLIG STEMNING: Det har vært dårlig stemning mellom Kody og konene Janelle og Christine. Sistnevnte er han ikke lengre sammen med. Mediapunch / REX / NTB
DÅRLIG STEMNING: Det har vært dårlig stemning mellom Kody og konene Janelle og Christine. Sistnevnte er han ikke lengre sammen med. Mediapunch / REX / NTB Vis mer

Det ble starten på en lang og intens krangel, og til slutt får Janelle nok.

- Vet du hva? Fuck off, sa hun før hun stormet av gårde.

Mens Kody satt igjen som et spørsmålstegn, var Janelle lei av at ektemannen var nedlatende mot henne.

- Det er frustrerende for meg at han prøver å få det til å høres ut som om jeg er alle disse forferdelige tingene, sa hun.

DRAMA: Se bildene fra nye «Sister Wives», her blir det drama! Video: TLC Vis mer

Uvanlig familie

Historien om den noe uvanlige familien begynte en aprildag i 1989, da Kody giftet seg med sin første kone Meri.

I etterkant har han blitt smidd i hymens lenker tre ganger til, og hadde inntil nylig fire koner: Meri, Janelle, Christine og Robyn (43).

Realityfamilien, som til sammen har 18 barn, bodde i Utah i starten av serien, men valgte å flytte til Las Vegas for å unnslippe delstatens strenge antipolygami-lov. I ettertid har de også flyttet videre til andre steder, og bor for tida i Flagstaff, Arizona.

Christine og Kody er imidlertid ikke lenger et par.

LES OGSÅ: Ville trekke seg fra programmet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer