NY TRIST NYHET: Jade Goodys sønner, Bobby og Freddie, har nå opplevd to nære dødsfall på drøye én måned. Foto: All Over Press
NY TRIST NYHET: Jade Goodys sønner, Bobby og Freddie, har nå opplevd to nære dødsfall på drøye én måned. Foto: All Over PressVis mer

Nytt dødssjokk for Jades sønner

Farens bestefar funnet død sin egen hage.

SEHER.NO: Jade Goodys sønner fikk seg onsdag et nytt sjokk da de fikk beskjed om at deres kreftsyke fars bestefar har tatt sitt eget liv. Familien hadde planer om å fortelle nyheten til Bobby (5) og Freddy (4) etter at de kom hjem fra Australia i går. Barnas far, Jeff Brazier (29), tok nemlig med seg guttene på ferie etter mammas dødsfall.

Jade Goody døde i mars, da kreften hadde spredd seg fra livmoren til hjernen. Bare dager etterpå kom nyheten om at Jeffs bestefar, Jack Smith (81), hadde blitt funnet død i sin egen hage - inni et telt som Bobby og Freddie pleide å leke i når de besøkte ham. Et selvmordsbrev lå på kjøkkenbordet.

Det var Jeffs mor, Janette som fant den livløse kroppen da hun skulle kontakte faren sin i forbindelse med en sykehusavtale han opprinnelig skulle ha dagen etter.

Den pensjonerte brannmannen hadde nylig fått diagnosen kreft i munn og strupe. Ifølge The Sun avslører venner at Mr. Smiths kone døde av kreft for flere år siden, og at han fryktet at han selv ville oppleve like mye smerter som det hun gjorde.

- Jeg takler ikke disse svulstene lenger. Ikke fortell dette til Jeff, la ham få fortsette ferien i Australia. Jeg er lei meg, var noe av det som sto i selvmordsbrevet, forteller nabo Selby Tweedie (72) til avisen.

Samtidig legger Tweedie ikke skjul på at Jeff hadde et meget nært forhold til sin bestefar. Og Jade Goodys sønner skal ofte ha vært i Jacks hus.

- De likte å leke i gården, og Jack pleide å kjøpe mange ting til dem. Dette kommer nok som et fryktelig sjokk - spesielt for Jeff, sier hun.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Tilbragte natten ved datterens kiste