Tanya Roberts:

Nytt dødsbudskap etter full forvirring

Skuespilleren ble feilaktig annonsert død mandag. Tirsdag er stjerna igjen meldt død.

BOND-PIKE: Tanya Roberts er blant annet kjent for rollen som Stacey Sutton i «A View to a Kill». Her med Roger Moore. Foto: Snap/REX/NTB
BOND-PIKE: Tanya Roberts er blant annet kjent for rollen som Stacey Sutton i «A View to a Kill». Her med Roger Moore. Foto: Snap/REX/NTB Vis mer
Publisert

Mandag kom nyheten om at Tanya Roberts var gått bort, 65 år gammel.

Skuespilleren, kjent fra blant annet som Bond-pike i «A View to a Kill», som engel i «Charlies Angels» og fra serien «That '70s Show», kollapset julaften i sitt hjem. Siden har hun vært innlagt på sykehus i Los Angeles.

Mandag fortalte hennes publisist og nære venn Mike Pingel at hun var gått bort. Natt til tirsdag, norsk tid, kom imidlertid kontrabeskjeden - hun var i live.

FLERE STORE ROLLER: Tanya Roberts er kjent fra flere store filmer og serier. Her avbildet i «A View to a Kill» i 1985. Foto: Danjaq / Eon / Ua / Kobal / REX / NTB
FLERE STORE ROLLER: Tanya Roberts er kjent fra flere store filmer og serier. Her avbildet i «A View to a Kill» i 1985. Foto: Danjaq / Eon / Ua / Kobal / REX / NTB Vis mer

Meldt død på nytt

Tirsdag tok imidlertid saken nok en ny vending. Roberts' partner, Lance O'Brian, forteller til kjendisnettstedet TMZ at han har fått en telefon fra partnerens lege om at Roberts nå er død.

Dødsbudskapet fra sykehuset kom rett over klokken ni mandag kveld, lokal tid.

Timer etter at Roberts først ble erklært død viste det seg å være en misforståelse. O'Brian fikk kontrabeskjeden på en direktesendt Zoom-samtale med journalist Steven Fabian fra Inside Edition.

Mens han snakket med journalisten om tapet av Roberts mottok han plutselig en telefon fra sykehuset som forklarte at det hele var en misforståelse og at hans kjære fortsatt var i live.

Ifølge ham oppsto forvirringen rundt det feilaktige dødsfallet som følge av at han grunnet coronasituasjonen ikke fikk lov til å besøke Roberts på Cedars Sinai Medical Center.

LA FILMKARRIEREN PÅ HYLLA: Tanya Roberts har ikke dukket opp som skuespiller siden 2005, men holdt seg fortsatt i rampelyset. Her i 2012. Foto: NTB
LA FILMKARRIEREN PÅ HYLLA: Tanya Roberts har ikke dukket opp som skuespiller siden 2005, men holdt seg fortsatt i rampelyset. Her i 2012. Foto: NTB Vis mer

Lå i respirator

Søndag fikk han imidlertid lov til å komme for å ta det han trodde var et siste farvel.

- Da hun så meg og jeg var der, åpnet øynene hennes seg. Det føltes bra. Jeg sa: «Hallo, øynene hennes åpner seg». Legene sa til meg at det bare var en refleks, fortsatte han, og la til at sykehuset fortalte ham at det ikke var noe håp for at hun kom til å overleve.

DØD: Disse kjendisene måtte vi ta farvel med i 2020. Vis mer

Etter sykehusbesøket ringte O'Brian til Roberts agent og venn, Mike Pingel, og fortalt at han hadde sagt farvel til Roberts, noe manageren tolket som at hun hadde gått bort. Deretter videreformidlet han nyheten.

Det var også Pingel som bekreftet at Roberts var i live overfor flere nyhetsmedier. Da kom det fram at tilstanden hennes var alvorlig, og at hun skal ha blitt lagt i respirator. Familien sier at det ikke var corona-relatert.

Lang skuespillerkarriere

Tanya Roberts vokste opp i New York. Som 15-åring droppet hun ut av skolen. Siden entret hun underholdningsbransjen som modell, før hun begynte å studere skuespill.

I 1974 giftet hun seg med Barry Roberts, som hun holdt sammen med fram til hans død i 2006. Paret fikk aldri noen barn sammen. Etter at hun ble enke fant hun på ny kjærligheten med Lance O'Brian.

Ifølge The Sun er de to gift, men har holdt en lav profil. Det er derfor ikke kjent når de to ga hverandre sitt ja.

Hun dukket sist opp på skjermen som skuespiller i 2005.

LES OGSÅ: «Harry Potter»-stjernens sønn (2 md.) innlagt på sykehus

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer