Nytt dengueoffer i Robinson

- Han er ved godt mot...

KAN VÆRE DØDELIG: 20 medlemmer i produksjonsstaben til «Robinsonekspedisjonen» har hittil fått diagnosen denguefeber, som kan være dødelig ved gjentatte angrep, ifølge folkehelseinstituttet. Og nå er også danskenes programleder rammet.  Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
KAN VÆRE DØDELIG: 20 medlemmer i produksjonsstaben til «Robinsonekspedisjonen» har hittil fått diagnosen denguefeber, som kan være dødelig ved gjentatte angrep, ifølge folkehelseinstituttet. Og nå er også danskenes programleder rammet. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
SEHER.NO:  20 medlemmer i produksjonsstaben til «Robinson ekspedisjonen» har hittil fått diagnosen denguefeber, som kan være dødelig ved gjentatte angrep, ifølge folkehelseinstituttet. Og nå er også danskenes programleder rammet.

Danskenes svar på Christer Falck, Robinson-programleder Jakob Kjeldberg, har nå testet positivt på den fryktede denguefeberen, som allerede har rammet åtte andre medarbeidere fra produksjonsselskapet bak «Robinsonekspedisjonen».

Dette bekrefter danske TV3s pressesjef Søren Hedman overfor bt.dk.

- Jakob Kjeldberg har dessverre fått konstatert denguefeber for et par timer siden. Han er ved godt mot, men er selvfølgelig rystet over at sykdommen nå har rammet ham, sier Hedman.

Kjeldberg, fortalte tidligere denne uken hvordan han ikke under noen omstendigheter ville tilbake til Robinson-øya. TV3 valgte i forrige uke å evakuere hele Robinson, på grunn av utbryddet av denguefeber under innspillingene. 

- Jeg vil ikke tilbake til øyen under noen omstendigheter. Eventyret på forsette et annet sted. Senest på torsdag hadde vi et par kamerater fra tv-produksjonen som fikk diagnosen, fortalte programlederen, som nå selv er rammet av sykdommen, fra hotellet i Malaysia.

Det er en 250 manns stor tv-produksjon som nå har blitt evakuert. Dette omfatter både den danske og den norske «Robinsonekspedisjonen». Ingen norske deltakere er hittil smittet, og de sitter nå i isolasjon.

Christer Falck hevder stemningen på hotellet - hvor deltakere og produksjonsstaben har igjen ni dager av sin karantene - er nedtrykt.

- Mange har leid bort hjemmet sitt og lagt planer for å være her i flere måneder. I tillegg er det kjipt å vite at vi var i gang med å lage et veldig godt program, hvor alt gikk på skinner. Nå risikerer vi at det hele blir avlyst, sier Falck til Seher.no.

Denguefeber er en influensalignende virussykdom, som overføres via mygg. Symptomene er høy feber, utslett, hodepine og muskelsmerter.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg ser ut som elefantmannen