FILM PAR: Richardo Chavira og Eva Longoria har spilt mann og kone i "Frustrerte Fruer". I serien er han en skilt mann, men privat er han lykkelig gift! Foto: Scanpix
FILM PAR: Richardo Chavira og Eva Longoria har spilt mann og kone i "Frustrerte Fruer". I serien er han en skilt mann, men privat er han lykkelig gift! Foto: ScanpixVis mer

Nytt bryllup i TV-gjengen

Richardo Chavira lot dressen ligge hjemme da han giftet seg. Brudeparet stilte heller i pyjamas.

SEHER.NO: Richardo Chavira (36) har kanskje kvinneproblemer i den populære TV-serien "Frustrerte Fruer", men privat er han nå en lykkelig gift mann.

For tre uker siden giftet Chavira seg med kjæresten gjennom flere år, Marcea Dietzel, i en privat seremoni i San Antonio, sier seriens talsmann Chandler Hayes ifølge Yahoo! news.

Paret har sønnen Tomas (4) sammen. Han fungerte som foreldrenes forlover og ringbærer. Chavira og Dietzel giftet seg i pysjamas og valgte å dra på sønnens fotballkamp etter vielsen i stedet for å feire begivenheten, forteller Hayes.

I "Frustrerte Fruer" kjenner vi Charvia igjen som Carlos Solis - eksmannen til Gabrielle, spilt av flotte Eva Longoria (32).

LES HER: Håvard Lilleheie forlovet