Kristin Cavallari:

- Nytt brudd for tv-stjernen

Kristin Cavallari avslører at hun er singel.

OVER: Romansen mellom Chase Rice og Kristin Cavallari ble av det kortvarige slaget. Foto: REX/Shutterstock/Xavier Collin/Image Press Agency/NTB
OVER: Romansen mellom Chase Rice og Kristin Cavallari ble av det kortvarige slaget. Foto: REX/Shutterstock/Xavier Collin/Image Press Agency/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I august begynte romanseryktene å svirre rundt «The Hills»-stjernen Kristin Cavallari (34) og countrystjernen Chase Rice (35).

«Kristin og sangeren Chase Rice har truffet hverandre i rundt to måneder, men de tar det fremdeles rolig», skrev blant annet TMZ.

Videre sto det at kilder nettstedet hadde snakket med kunne fortelle at duoen møttes gjennom en felles venn i Nashville, hvor de begge bor mesteparten av tiden.

- De tar det rolig for øyeblikket. Det er nytt. Hun har vært på et av showene hans allerede, og de har det veldig gøy sammen, fortalte en venn nær paret til E! News.

COMEBACK: Det er duket for en ny sesong av «The Hills: New Beginnings», og Kristin Cavallari gjør comeback. Video: MTV Vis mer

«Ingenting seriøst»

Nå skal duoen derimot ha avsluttet flørten. Ifølge Cavallari selv er hun nemlig singel. Det avslørte tv-stjernen da hun svarte på en rekke spørsmål om kjærlighetslivet fra følgerne sine på Instagram søndag.

Da en fan ville vite om 34-åringen dater, svarte hun følgende:

- Generelt ja, jeg har gjort det. Men ingenting seriøst. Jeg har bare hatt det gøy. Jeg har ikke hatt lyst på en kjæreste, og jeg dater ingen for øyeblikket, delte Cavallari, ifølge People, og la til:

- Jeg lover at når jeg treffer en som det er verdt å snakke som, så skal jeg være den første til å dele et bilde.

I fjor vår kom nyheten om at TV-profilen skulle skilles fra NFL-proffen Jay Cutler (38). De hadde da vært kjærester i ti år og gift syv. Sammen har de også barna Camden (9), Jaxon (7) og Saylor (5).

DØDSFALL: Kristin Cavallari, kjent fra «Laguna Beach» og «The Hills», mistet broren sin i 2015. Det har hun tidligere latt være å uttale seg om, men nå åpner hun opp om den tunge tiden. Video: TV 2 Sumo, Viafree Vis mer

«Prøvde å gjøre henne sjalu»

Til tross for det havarerte ekteskapet, så ser ikke trebarnsmoren bort i fra at hun går ned kirkegulvet igjen en gang i fremtiden.

- Jeg vet at jeg kommer til å gjøre det. Men jeg har absolutt ikke noe hastverk. Jeg nyter tiden alene akkurat nå, fortalte hun i spørsmålsrunden.

- Jeg har jobbet med meg selv det siste halvannet året og nå er jeg endelig kommet til det stedet at jeg potensielt er klar for et forhold, men ikke riktig enda, fortsatte hun, skriver People.

Like etter bruddet fra eksmannen ble Cavallari også koblet til komikeren Jeff Dye (38). Cutler har på sin side datet den nyskilte «One Tree Hill»-stjernen Jana Kramer (37), men også denne flørten skal ha tatt slutt tidligere denne måneden.

- De var på noen dater sammen, men Jana er fremdeles singel. De innså at de fungerer bedre som venner, fortalte en kilde til People sist uke.

Sist måned sa en annen kilde til nettstedet at det skal ha ligget et motiv bak Cutlers forhold til Kramer. Ifølge dem skal han nemlig ha tatt henne med seg på en kjent biffrestaurant i Nashville i håp om at Cavallari ville finne ut av det.

- Jay prøvde å gjøre Kristin sjalu ved å gå på en offentlig date med Jana. Han er ikke glad for at hun dater Chase og har prøvd å vinne Kristin tilbake, hevdet en kilde da.

LES OGSÅ: - Jeg er også overrasket over å se meg her

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer