<strong>BRUDD:</strong> Ida Gran-Jansen har pådratt seg sitt tredje ribbeinsbrudd. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør
BRUDD: Ida Gran-Jansen har pådratt seg sitt tredje ribbeinsbrudd. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør Vis mer

Ida Gran-Jansen:

Nytt brudd for «Skal vi danse»-Ida

Ida Gran-Jansen stiller på parketten til tross for tre ribbeinsbrudd.

Publisert

(Se og Hør): Bakedronning Ida Gran-Jansen (29) er en av storfavorittene i årets sesong av «Skal vi danse».

I gjentatte programmer har 29-åringen imponert med sine danseferdigheter, men til tross for at dansingen ser tilsynelatende knirkefri ut, har Ida danset med store smerter gjennom de siste sendingene.

Onsdag kveld kom nyheten om at Gran-Jansen har pådratt seg sitt tredje ribbeinsbrudd. I tre uker har hun danset med to brukne ribbein, men tirsdag brakk hun et nytt på motsatt side av de to andre.

Det var TV 2 som først omtalte saken.

Overfor Se og Hør forklarer Ida at hun enda ikke har skjønt hvordan hun har pådratt seg det nye bruddet, eller de to foregåene, for den saks skyld.

- Det er vanskelig å si, men det må være gjentatt trykk og press som har ført til det, sier hun og er ved godt mot på telefonen.

Saken fortsetter nedenfor.

A post shared by idagranjansen (@idagranjansen) on

- Jeg har kanskje skjøre ribbein, for jeg kommer ikke på hendelsen der det skal ha skjedd, legger hun til.

- Virker dopa

Til tross for at Ida er klar over at smertene vil øke den første tiden, skal det mer til før hun gir seg i dansekonkurransen.

- Jeg har en sjanse til å være med på dette her, og det skal mer til enn som så, forklarer hun.

Med tre brukne ribbein er hun klar over hva som fungerer og ikke, men hennes dansepartner, Benjamin Jayakoddy (22), skal ha oppfordret Ida til å ikke ta Paralgin forte før hun kommer på trening.

- Han syns jeg virker dopet, sier hun og ler.

Den energiske bakedronningen forklarer at hun derfor må ta Paracet, og at hun heller får ta Paralgin forte før hun skal sove.

Måtte ta ultralyd

Ida har tidligere vært hos legen flere ganger for å finne ut hva som plager henne, og har til og med tatt ultralyd av ribbeina.

- Det er en strekk mellom musklene der som aldri går over. Jeg blir hoven og har to sånne klumper som stikker ut. Jeg har vært hos legen mange ganger, og de sier at det er en væskeansamling der. Inflammasjon, eller hva det nå heter, har hun tidligere fortalt til Se og Hør.

Smertene begynte hun først å kjenne på for nesten tre uker siden. Det var mens hun og dansepartner Benjamin skulle briljere på parketten med tango. Det var lørdagen etter, da den velkjente dansen cha-cha-cha skulle trollbinde publikummerne, at smertene nådde nye høyder.

- Vi hadde noen løft, og jeg klarte nesten ikke røre meg. Heldigvis har vi medisinsk personell til stede, så de teipet meg opp og foret meg med smertestillende, forklarte hun.

Det skal trolig mye til for å vippe 29-åringen av pinnen. Hun trosser nemlig smertene og stiller på parketten førstkommende lørdag også.

LES OGSÅ: - Den første lille jenta fungerte ikke

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer