Shia LaBeouf:

Nytt brudd for Hollywood-stjernen etter skilsmissen

- Det har vært trøblete mellom dem i en måned.

SLUTT: Shia LaBeouf og FKA Twigs har prøvd å holde forholdet sitt under radaren, så det finnes få bilder av dem sammen. Her skriver hun autografer på en flyplass i januar, mens skuespilleren (i caps) holder seg i bakgrunnen. Foto: NTB Scanpix
SLUTT: Shia LaBeouf og FKA Twigs har prøvd å holde forholdet sitt under radaren, så det finnes få bilder av dem sammen. Her skriver hun autografer på en flyplass i januar, mens skuespilleren (i caps) holder seg i bakgrunnen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I fjor høst kom nyheten om at Shia LaBeouf (32) og kona Mia Goth (25) skulle skilles etter kun to år som ektepar.

- Shia og Mia har søkt om skilsmisse. Separasjonen er vennskapelig, og alle detaljene rundt skilsmissen vil holdes private, kunngjorde «Transformers»-stjernens talsperson til People i september.

Samtidig meldte US Weekly at Shia allerede hadde falt for en ny kvinne, nærmere bestemt artisten Tahliah Debrett Barnett (31), bedre kjent under artistnavnet FKA Twigs.

Romansen deres skal ha oppstått før bruddet mellom LaBeouf og Goth ble kjent, ettersom duoen ble observert tett omslynget på dansegulvet på en nattklubb i Los Angeles så tidlig som i juni i fjor.

Nå skal derimot også dette forholdet ha tatt slutt.

Jobb i fokus

Duoen skal ha gått fra hverandre sist måned fordi den britiske sangfuglen ønsket å konsentrere seg om verdensturneen sin «Madalene».

- De har tatt en pause fra hverandre på grunn av hennes timeplan, forteller en kilde til E! News, ifølge Contact Music, og legger til:

- De har begge satt forholdet på vent. FKA har fokusert på turneen sin som hun ønsker å legge hele hjertet og sjelen sin i.

Paret møttes under innspillingen av dramaet «Honey Boy» som hadde premiere under Sundance filmfestival i januar, og som slippes i november.

- Det hele henger litt i luften akkurat nå. De ønsket å vente med å finne ut av ting til hun var ferdig med all jobbingen, fortsetter kilden.

Det skal likevel ikke ha gått helt som duoen opprinnelig hadde håpet på, og den siste tiden har de hatt minimalt med kontakt.

- Det har vært trøblete mellom dem i en måned nå, hevder kilden overfor nettstedet.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Var forlovet

Fra 2014 til 2017 var FKA Twigs kjæreste med «Twilight»-stjernen Robert Pattinson (33). De to rakk også å forlove seg før de gikk hver til sitt.

Den gang skal det ha vært Pattinson som ønsket seg ut av forholdet.

- Robert er lei. Han har brutt forlovelsen og har fortalt sine venner at de har gått fra hverandre. Men med så mye historie mellom dem, har de fremdeles sterke følelser for hverandre, fortalte en venn av paret til The Sun høsten 2017.

Hollywood-stjernen ble arrestert i Georgia i USA i starten av juli. LaBeouf var rasende og aggressiv da han ble pågrepet av politiet. Vis mer

Skandaleliv

Trøblete Shia LaBeouf ble verdenskjent i Disney Channel-serien «Even Stevens» på starten av 2000-tallet, og vant blant annet en Daytime Emmy for sin rolle.

Siden den gang har han vært å se i en rekke filmer, blant andre «Nymphomaniac», «Transformers» og «American Honey». Samtidig som han har spilt i filmer, har han klart å gjøre seg selv ansvarlig for en rekke skandaler.

Han har blant annet drevet med utskjelt performance-kunst, blitt kritisert for «teite» roller, vært i stygge slåsskamper, slitt med rusproblemer og blitt arrestert en rekke ganger.

- Jeg er en klovn. Mine offentlige utbrudd har feilet totalt. De er ikke strategiske. De er en slitende morrapuler som viser rumpa si til verden, uttalte han åpent i et intervju til Esquire i fjor vår.

I oktober 2016 giftet han seg altså med Mia Goth, som han den gang hadde vært kjæreste med i fire år. De to forelsket seg i under innspillingen av Lars von Triers film «Nymphomaniac».

LES OGSÅ: Bradley Cooper: - Forholdet henger i en tynn tråd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer