Halle Berry:

Nytt brudd for Halle Berry

Romansen skal ha tatt slutt etter kun noen måneder.

SLUTT: I september ble det kjent at skuespiller Halle Berry hadde falt for musikkprodusent Alexander Grant. Nå skal forholdet være over, ifølge kilder. Foto: NTB scanpix
SLUTT: I september ble det kjent at skuespiller Halle Berry hadde falt for musikkprodusent Alexander Grant. Nå skal forholdet være over, ifølge kilder. Foto: NTB scanpix Vis mer

(Se og Hør): Kjærlighetslivet til skuespiller Halle Berry (51) har vært preget av en rekke opp-og-nedturer.

Etter å ha vært gjennom tre skilsmisser, virket det som om det endelig hadde ordnet seg for «Monster's Ball»-stjernen da hun i september ble sammen med den 16 år yngre musikkprodusenten Alexander Grant (35), bedre kjent som «Alex da Kid».

Nå melder en rekke internasjonale nettsteder at forholdet er over. Us Weekly hevder å ha fått nyheten bekreftet av en kilde nær stjernen.

Det er ukjent nøyaktig når duoen skal ha gått hver til sitt, men forrige uke skal Grant ha blitt observert sammen med en ukjent, mystisk kvinne på vei ut av restauranten Catch LA.

- De holdt ikke hender, men det så ut som de var der som et par. Han fulgte henne til bilen da de dro, og de sto tett inntil hverandre, sier et øyenvitne til Us Weekly.

Verken Halle Berry eller «Alex da Kid» har foreløpig bekreftet bruddet.

Saken forsetter under bildet.

My balance

Et innlegg delt av Halle Berry (@halleberry)

Forholdet mellom Berry og 35-åringen ble bekreftet i september, da hun delte et romantisk bilde sammen med ham med teksten «Min balanse».

Romanseryktene mellom dem svirret imidlertid lenge før dette, helt siden de ble observert mens de separat forlot den romantiske restauranten «Il Cielo» i Beverly Hills i juli.

«Alex da Kid» er født og oppvokst i London, og har jobbet med superstjerner som blant andre Rihanna, Eminem og Dr. Dre.

Saken fortsetter nedenfor.

Listening to moving mountains and crying on the inside @skylargrey

Et innlegg delt av alexdakid (@alexdakid)

Turbulent kjærlighetsliv

Det var i 2015 nyheten om at Halle Berry og ektemannen, den franske skuespilleren Olivier Martinez (51), skulle skilles etter kun to år som ektepar.

Hun har også vært gift to ganger før dette, med baseballspilleren David Justice (51) fra 1993 til 1997 og artist Eric Benét (51) fra 2001 til 2005.

Den smellvakre skuespilleren har sønnen Maceo (4) fra ekteskapet med Martinez, og datteren Nahla (9) fra det svært turbulente forholdet med ekskjæresten og modellen Gabriel Aubry (41).

Etter den siste skilsmissen fortalte Halle Berry om sitt vanskelige kjærlighetsliv.

Saken fortsetter nedenfor.

SKILTE SEG: Skuespiller Halle Berry og Olivier Martinez skilte lag i 2015 etter kun to år som gift. De har sønnen Maceo sammen. Foto: NTB scanpix
SKILTE SEG: Skuespiller Halle Berry og Olivier Martinez skilte lag i 2015 etter kun to år som gift. De har sønnen Maceo sammen. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Jeg har lært å håndtere at jeg har tre mislykkede ekteskap bak meg, men det har ikke vært lett. Spesielt ikke når det er barn involvert. Som kvinner går vi inn i ekteskap med den tro om at det vil vare livet ut og at mannen er prinsen vår på en skinnende hest. Det var det eventyr lærte meg som barn. I dag er jeg ganske imot eventyr, har hun tidligere uttalt, ifølge Entertainment Tonight. ​

Til tross for at Halle har en rekke mislykkede forhold og havarerte ekteskap bak seg, nyter hun livet som tobarnsmor. I intervjuet snakket hun varmt om morsrollen og den viktige rollen barna spiller i skuespillerens liv.

- Akkurat nå er det å være mor min aller viktigste jobb. Og nå vet jeg at alt jeg gjør, alt jeg sier og alt jeg tilbyr dem, er veldig viktig. Jeg sier mye forskjellig, men jeg tror det viktigste er at barna mine ser hva jeg gjør. Jeg er mer oppmerksom på hvordan jeg lever livet mitt nå og hva de får se meg gjøre, avslørte hun til nettstedet.

TOBARNSMOR: Her er Halle med datteren Nahla og sønnen Maceo på spasertur i november 2015. Foto: NTB Scanpix.
TOBARNSMOR: Her er Halle med datteren Nahla og sønnen Maceo på spasertur i november 2015. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

​LES OGSÅ: Skal ha falt for 12 år eldre Chris