Nytt brudd for firebarnsmoren

Lykken tok slutt etter ni måneder for Kerry Katona.

DUMPET KJÆRESTEN: Kerry Katona har gjort det slutt med kjæresten Steve Alce som hun var sammen med de siste ni månedene.  Foto: FameFlynet Norway
DUMPET KJÆRESTEN: Kerry Katona har gjort det slutt med kjæresten Steve Alce som hun var sammen med de siste ni månedene. Foto: FameFlynet Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Atomic Kitten-stjernen Kerry Katona (31) har nettopp blitt singel igjen etter å ha slått opp med kjæresten Steve Alce (33).

Paret møtte hverandre i oktober i fjor og 33-åringen sa tidligere i år at hun ville gifte seg med Alce. Men nylig skrev Kerry på Twitter at hun var klar for en ny start.

«Vet ikke hvor eller hva som kommer til å skje til slutt. Det er på tiden å starte et nytt og forhåpentligvis bedre kapittel i livet mitt».

Ifølge The Mirror skal en av årsakene til bruddet ha vært at Steve måtte bruke mye tid til å ta vare på Kerrys fire barn Molly (10), Lily (9) Heidi (5) og Max (3), mens hun dro på byen med kjendisvennene sine.

Britiske aviser har skrevet at paret var bitre uvenner etter bruddet, noe Katona senere avkreftet på Twitter.

«Igjen tar avisene feil! Ja, jeg og Steve har gått hvert til vårt, men vi er fortsatt gode venner!!! Det tok ikke slutt fordi han var kjedelig og jeg fester mye (jeg kan ikke huske den siste festen jeg var på) det var på grunn av mitt omfattende arbeid.»

Katona har nå enda et mislykket forhold bak seg. Hun var gift med tidligere Westlife-sanger Brian McFadden og giftet seg senere med taxisjåføren Mark Croft.


Sangeren har den siste tiden fått mye oppmerksomhet for sin ekstreme slanking og overdrevne bruk av Botox. Hun har også innrømmet at hun har misbrukt kokain, men sier at hun nå vier all sin tid og oppmerksomhet til sine fire barn.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Har du tatt for mye Botox, Kerry?  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer