Donald Trump:

Nytt bilde vekker oppsikt

Nå har han byttet ut «Make America Great Again»-capsen med blå topplue.

SKOTTLAND: Trump tok turen til Aberdeen og besøkte Trump International. Foto: Facebook / Trump International, Scotland
SKOTTLAND: Trump tok turen til Aberdeen og besøkte Trump International. Foto: Facebook / Trump International, Scotland Vis mer
Publisert

Donald Trump (76) har i en årrekke fått oppmerksomheten rettet mot seg, av flere ulike grunner. Han har hatt stor suksess som forretningsmann, han var «sjefen» i det populære realityprogrammet «The Apprentice» og han er en av de mest kontroversielle presidentene USA har hatt.

Nå om dagen er han midt i et søksmål, anlagt mot ham av skribenten E. Jean Carroll. Hun hevder at den tidligere presidenten voldtok henne på et prøverom i varemagasinet Bergdorf Goodman på Manhattan sent i 1995 eller tidlig i 1996.

Trump har for ordens skyld avvist anklagene flere ganger, men rettssaken er likevel i gang i en føderal domstol på Manhattan. Til tross for stormen har Trump likevel funnet tid til å reise «over dammen» for å besøke Trump Internationals golfbane i Aberdeen, Skottland.

Vekker oppsikt

76-åringen har i mange år hatt den samme frisyren - en slags variant av den såkalte «hentesveisen». De siste årene har han ofte vært å se i den nå karakteristiske rød capsen med skriften «Make America Great Again», som var hans slagord under presidentvalgkampen.

I litt kjøligere strøk varmer ikke en sånn caps tilstrekkelig, og han så seg nødt til å bytte den ut med en blå topplue. Det vekker oppsikt på sosiale medier. Det hører nemlig sjeldenhetene til at man ser «The Donald» i lue.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer