Khloe Kardashian og Tristan Thompson:

Nytt bilde satte fart i graviditets-ryktene

Paret drømmer om bryllup og barn.

GRAVIDE?: Om ryktene stemmer er det ikke lenge til Khloe Kardashian og Tristan Thompson blir foreldre. Foto: NTB scanpix
GRAVIDE?: Om ryktene stemmer er det ikke lenge til Khloe Kardashian og Tristan Thompson blir foreldre. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): I april avslørte Khloe Kardashian (33) at hun ønsker å stifte familie sin syv år yngre kjæreste, basketball-proffen, Tristan Thompson (26).

- Jeg vil gjerne ha min egen familie, og vi har snakket om det. Tristan er allerede far, og jeg vet med sikkerhet at han vil bli en fantastisk pappa, fortalte TV-stjernen til E! News den gang.

I helgen satte et nytt bilde fart på ryktene om at hun allerede er gravid.

Da postet nemlig Khloe, som feiret sin 33-årsdag med gode venner, tre polaroid-bilder på Snapchat hvor teksten på ett av dem lød «Pappa + Mamma».

Saken fortsetter under bildet.

RYKTEFLOM: Etter at Khloe Kardashian delte dette bilde på sin Snapchat-story har ryktene svirret om realitystjernen kanskje er gravid. Foto: Skjermdump fra Snapchat
RYKTEFLOM: Etter at Khloe Kardashian delte dette bilde på sin Snapchat-story har ryktene svirret om realitystjernen kanskje er gravid. Foto: Skjermdump fra Snapchat Vis mer

Dette fikk rykteflommen til å ta av på Twitter.

Her spekulerer nemlig en rekke av reality-stjernens fans i om det kan ligge noe sannhet i bildene.

- Er @khloekardashian gravid?? Hennes Snapchat fikk meg til å tro at hun er det! Jeg håper hun er det, for hun fortjener all lykke i verden, mener @xemilyrodgersx.

- Er Khloe Kardashian gravid? Snapchatten hennes gjorde meg forvirret, skriver @Emily_Marshall1

- Hvorfor la @khloekardashian ut dette bildet av henne og Tristan hvor det står «Mamma og Pappa». Er noen gravide?, undres @PaigeForExample

Avviser ryktene

Men ifølge TMZ skal ikke duoen være med barn enda.

- Mamma og pappa er bare kallenavn de har på hverandre, og ikke noe mer enn det, forteller flere kilder nær paret til nettstedet.

Khloe selv ser også ut til å avvise babyryktene ved å dele twitter-meldinger om at hun var bakfull etter bursdagsfeiringen.

- Tusen takk for tipsene mot fyllesyken. Det blir god gammeldags søppelmat på meg. Kjedelig, men godt. Jeg trener det bort senere, skrev hun i en melding mandag.

Saken fortsetter under bildet.

VAR GIFT: Khloé og Lamar var gift i syv år, før de endelig ble skilt i 2016. Foto: AFP / NTB Scanpix
VAR GIFT: Khloé og Lamar var gift i syv år, før de endelig ble skilt i 2016. Foto: AFP / NTB Scanpix Vis mer

Vanskelig skilsmisse

«Keeping Up With the Kardashians»-stjernen har hatt et turbulent kjærlighetsliv de siste årene.

Etter fire år som ektepar søkte hun om skilsmisse fra NBA-proffen Lamar Odom (37) i desember 2013.

Grunnen til bruddet skal ha vært fordi Lamar slet tungt med rusmisbruk og hadde vært utro med flere kvinner bak reality-stjernens rygg.

Men da ektemannen ble funnet bevisstløs på et bordell i Nevada høsten 2015, etter en overdose, avlyste Khloe skilsmissen.

Den tidligere Lakers-proffen havnet i koma og svevde mellom liv og død mens flere av de indre organene hans var nær ved å svikte.

Da han sakte men sikkert kom seg på beina igjen, prøvde hun alt for å få ekteskapet til å fungere, men i mai i fjor avslørte Khloe at hun hadde søkt om skilsmisse for andre gang. Og i oktober samme året ble paret offisielt skilt.

Saken fortsetter under bildet.

LYKKELIG IGJEN: Siden i fjor høst har Khloe og Tristan datet, og TV-stjernen har flere ganger gitt uttrykk for at hun ønsker idrettsstjernen som far til sine barn. Foto: NTB Scanpix.
LYKKELIG IGJEN: Siden i fjor høst har Khloe og Tristan datet, og TV-stjernen har flere ganger gitt uttrykk for at hun ønsker idrettsstjernen som far til sine barn. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Løy til fansen og familien

Khloe og Lamar giftet seg i 2009 etter å bare ha kjent hverandre i ni måneder.

Gjennom en rekke episoder av den populære realityserien «Keeping Up With the Kardashians» fikk TV-seerne et innblikk i parets turbulente forhold, men også hvordan de prøvde å få stifte familie sammen.

Tidligere denne måneden innrømmet derimot Khloe at ønsket om barn med eksmannen kun var løgn.

- Jeg var gift, men det var ikke et spesielt sunt ekteskap. Derfor fortsatte jeg å late som at jeg prøvde å bli gravid, røpet 33-åringen i et videoklipp, gjengitt av E! News for to uker siden.

Til tross for at Khloe ønsket seg egne barn, er hun lettet over at det ikke skjedde mens hun var gift med Lamar.

- Det var et fryktelig dårlig tidspunkt. Jeg gjennomførte noen fertilitetsbehandlinger, men det var mest for hans skyld. Jeg latet som om det var meg det var noe galt med, men egentlig dekket jeg bare over for ham, fortalte hun videre.

LES OGSÅ: Dro på skogstur i høye hæler

UTFORDRING: Rett før et nytt Kardashian-barn blir født bestemmer familien seg for å filme MannequinChallenge, et viralt påfunn der man fryser bevegelser og blir stive som dukker. Video: Instagram via Blac Chyna. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer