Jack Osbourne:

Nytt bilde på Instagram får babyryktene til å svirre

Lisa Osbourne viste frem kul på magen.

GRAVIDE? Jack og Lisa Osbourne skal være i lykkelige omstendigheter igjen. Foto: NTB Scanpix
GRAVIDE? Jack og Lisa Osbourne skal være i lykkelige omstendigheter igjen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Seoghør.no): Mandag overrasket Jack Osbournes (31) kone, Lisa (30), med å legge ut et bilde av seg selv med en tydelig kul på magen.

- Jeg har bokstavlig talt spist den største burritoen noensinne, har hun skrevet som tekst.

Literally ate the biggest burrito ever 🌯

A post shared by Lisa Osbourne (@mrslisao) on

Selv om paret, som har døtrene Pearl Clementine (5) og Andy Rose (2) fra før, foreløpig ikke har bekreftet at de faktisk venter sitt tredje barn, så har gratulasjonene fra fansen ikke latt vente på seg.

- Jaaaaa!! Så glad på deres vegne. Gratulerer! Elsker dere begge, jubler brukeren cherylburke.

- Baby nummer tre!! Wow! Fantastisk, skriver lizzierubyfrance.

- Omg! Gratulerer. Jentene kommer til å bli fantastiske storesøstre (Vel, Pearl er det jo faktisk allerede), mener emily.poth.

Kjendisnettstedet People melder også om den gledelige nyheten med overskriften «Ny baby på vei for Jack og Lisa Osbourne».

Saken fortsetter under bildet.

TV-STJERNER: Fra 2002 til 2005 var Jack en av hovedpersonene i realityserien The Osbournes sammen med moren Sharon, faren Ozzy og søsteren Kelly. Foto: NTB Scanpix
TV-STJERNER: Fra 2002 til 2005 var Jack en av hovedpersonene i realityserien The Osbournes sammen med moren Sharon, faren Ozzy og søsteren Kelly. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Mistet sitt ufødte barn

Jack, som er kjent fra realityserien «The Osbournes», giftet seg med Lisa på Hawaii i oktober 2012 - et halvt år etter at deres første datter kom til verden.

I august 2013 avslørte ekteparet at de var i lykkelige omstendigheter igjen, men bare en måned etterpå fortalte Lisa at de hadde mistet sin ufødte sønn.

«Jeg har gruet meg til å komme med denne nyheten. Jeg trengte litt tid før jeg klarte å si det. Jack og jeg mistet gutten vår i forrige uke. Det å miste et barn på et sent stadie er det vanskeligste vi noen gang har måtte gå gjennom. Vi setter pris på at dere ber for oss og ber om at privatlivene våre respekteres i denne tiden», skrev hun i et blogginnlegg.

To år senere kom vesle Andy til verden og de stolte foreldrene deler ofte bilder av sine skjønne jenter på sosiale medier.

Saken fortsetter nedenfor.

I mean they even smile the same 😍 #mysquad

A post shared by Lisa Osbourne (@mrslisao) on

This is the way we roll.

A post shared by Jack Osbourne (@jackosbourne) on

Jack har tidligere takket sin lille familie for at de har hjulpet ham å legge sin ville partylivsstil bak seg.

- Å gifte meg og få barn har virkelig hjulpet meg å bli mer fokusert. Nå tenker jeg ikke så mye på å dra ut på byen en tirsdagskveld for å feste til klokka tre om morgenen med hotte jenter.

I 2012 ble den tidligere realitystjernen diagnosert med den uhelbredelige nevrologiske sykdommen multippel sklerose, men han nekter å la seg knekke.

- Livet mitt er langt fra over. Man må ta som det kommer, og ha et positivt syn på framtiden, uttalte han til People like etterpå.

LES OGSÅ: Kim Kardashian: - North liker ikke lillebroren sin