SUPERMODELL?: Keith Richards følger i supermodellenes fotspor, og er Louis Vuittons nye ansikt.
SUPERMODELL?: Keith Richards følger i supermodellenes fotspor, og er Louis Vuittons nye ansikt. Vis mer

Nytt ansikt for Louis Vuitton

Keith Richards går fra sjokkrocker til modell.

SEHER.NO: Den legendariske "Rolling Stones"-gitaristen Keith Richards (67) går nå fra rollen som sjokkrocker til modell.

Rockeren har nemlig blitt Louis Vuittons nye ansikt uttad, og pryder flere store reklameplakater for designermerket, skriver Daily Mail.

Richards, som kanskje er mest kjent for sitt heller slitne, enn perfekte utseende, er fotografert av den anerkjente fotografen Annie Leibovitz mens han sitter på et hotellrom med sin gitar i hånden og en Louis Vuitton koffert ved siden av seg.

Slagordet til kampanjen er " Some journeys cannot be put into words. New York. 3 am. Blues in C."

Ifølge Antoine Arnault, kommunikasjonssjef for Louis Vuttion, er Richards den perfekte personen til denne kampanjen.

- Han er et globalt ikon, en inspirasjon for millioner og vi er beæret over at han, etter Mikhail Gorbachev, Catherine Deneuve, Steffi Graf og Andre Agassi, har sagt ja til å representere Louis Vuitton. Dette er første gang Keith Richards har deltatt i en reklamekampanje av noe slag, sier Arnault.

Louis Vuitton har blant annet sagt ja til å donere penger til The Climate Project, ledet av Nobel Fredsprisvinner Al Gore, for å få Richards til å stille.

Reklameplakatene, som også vil vise bilder av andre profilerte kjendiser, vil lanseres i internasjonale publikasjoner fra og med april.

LES OGSÅ: - Mick er jålete og maktsyk