Marilyn Manson:

Nytt alvorlig søksmål mot Marilyn Manson

Ekskjæresten saksøker rockeren for voldtekt, menneskehandel og frihetsbedrøvelse.

I HARDT VÆR: Nye anklager mot Marilyn Manson. Foto: Richard Shotwell/Invision/AP/NTB
I HARDT VÆR: Nye anklager mot Marilyn Manson. Foto: Richard Shotwell/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

Søksmålene mot Marilyn Manson (52) ser ingen ende, da en fjerde kvinne nå har gått til søksmål mot den omstridte rockestjernen, ifølge Rolling Stone.

Kvinnen det er snakk om er hans ekskjæreste, modellen Ashley Morgan Smithline (34), som tidligere i år sto frem med sin historie til magasinet People. Smithline omtalte da Manson som «et monster», og kom med en rekke anklagelser om voldtekt og annen mishandling.

En representant for Manson nektet den gang for at det var noe sannhet i Smithlines anklager, og slo tilbake med at relasjonen så vidt kan kalles et forhold.

- Det er så mange feil rundt anklagene hennes at vi ikke vet hvor vi skal begynne. Dette forholdet, så langt en kan kalle det et forhold, varte ikke i ei uke engang, sa representanten den gang, ifølge magasinet.

Sterke anklager

Smithline gir seg derimot ikke, og har altså nå fylt ut et søksmål mot Manson. I søksmålet gjentar hun mye av det hun sto fram med i vår.

Marilyn Manson, hvis egentlige navn er Brian Warner, anklages blant annet for voldtekt, menneskehandel og diverse frihetsberøvelser.

Ifølge søksmålet skal Manson også ha forsøkt å kvele henne, kuttet opp kroppen hennes med en kniv, samt pisket og bitt henne gjentatte ganger.

Vis mer

Smithline er som nevnt den fjerde kvinne som saksøker den omstridte rockestjernen for misbruk.

I februar tok «Westworld»-skuespilleren Evan Rachel Wood (33), som var sammen med Manson i tre år, til Instagram og hevdet at han hadde hjernevasket og manipulerte henne gjennom hele forholdet.

Duoen, som også var forlovet, brøt med hverandre i 2010.

«Han startet med å forføre meg da jeg var tenåring og misbrukte meg helt fryktelig i mange år. Jeg er ferdig med å leve i frykt for hevn, baktalelse og utpressing. Jeg er her for å avsløre denne farlige mannen og sette søkelyset på alle bransjer som har gjort det mulig for han å holde på, før han ødelegger enda flere liv», skrev hun blant annet i innlegget.

To måneder senere gikk «Game of Thrones»-skuespilleren Esmé Bianco (38) rettens vei og anklaget Manson for å ha dopet henne ned, torturert og misbrukt henne etter at de møttes i 2005.

Også 52-åringens tidligere assistent Ashley Waters, samt en anonym kilde har saksøkt musikeren, skriver Rolling Stone.

LES OGSÅ: Bill Cosby løslates

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer