Katarina Flatland på bryllupsreise:

Nyter tiden som nygift: - Nå skal vi feire skikkelig

Paret koser seg på bryllupsreise i fire uker - et halvt år etter bryllupet.

NYGIFT: Katarina Flatland (29) og Harald Dobloug (29) ga hverandre sitt ja i fjor sommer. Nå nyter de livet på bryllupsreise i fire uker. Foto: Espen Solli / Se og Hør
NYGIFT: Katarina Flatland (29) og Harald Dobloug (29) ga hverandre sitt ja i fjor sommer. Nå nyter de livet på bryllupsreise i fire uker. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Drøyt et halvt år er gått siden programleder Katarina Flatland (29) ga sitt «ja» til Harald Dobloug (29) på Holckenhavn slott på Fyn i Danmark.

Paret ble viet foran 80 av sine nærmeste venner og familie, og bruden strålte i en elegant, langermet brudekjole med nøkkelhullsutringning og blondeermer - signert norske Leila Hafzi - og et langt slør.

I etterkant av bryllupet satte Katarina og Harald seg på flyet til Malaga for å nyte noen dager på Solkysten. Men den virkelige bryllupsreisen måtte komme senere. Hvor ferden ville gå, var lenge en godt bevart hemmelighet.

- Det blir flere bryllupsreiser, faktisk. Vi har lyst til å ta «hovedreisen» på vinterhalvåret, så den utsetter vi et halvt år. Og så stikker vi til Spania rett etter bryllupet, sa hun til VG før bryllupet.

Bryllupsreise i Asia

Da Se og Hør nylig møtte Katarina i forbindelse med kjendisstylist Jan Thomas (52) sin lansering av serien «Love» og «The Bucket» for Magnor Glassverk, kunne hun fortelle mer om den etterlengtede bryllupsreisen.

- Vi drar på bryllupsreise allerede i morgen, så jeg skal hjem og pakke nå. Vi drar nesten fire uker til Asia, da skal vi feire skikkelig, sa 29-åringen til Se og Hør, og fortsatte:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer