Katarina Flatland på bryllupsreise:

Nyter tiden som nygift: - Nå skal vi feire skikkelig

Paret koser seg på bryllupsreise i fire uker - et halvt år etter bryllupet.

NYGIFT: Katarina Flatland (29) og Harald Dobloug (29) ga hverandre sitt ja i fjor sommer. Nå nyter de livet på bryllupsreise i fire uker. Foto: Espen Solli / Se og Hør
NYGIFT: Katarina Flatland (29) og Harald Dobloug (29) ga hverandre sitt ja i fjor sommer. Nå nyter de livet på bryllupsreise i fire uker. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Drøyt et halvt år er gått siden programleder Katarina Flatland (29) ga sitt «ja» til Harald Dobloug (29) på Holckenhavn slott på Fyn i Danmark.

Paret ble viet foran 80 av sine nærmeste venner og familie, og bruden strålte i en elegant, langermet brudekjole med nøkkelhullsutringning og blondeermer - signert norske Leila Hafzi - og et langt slør.

View this post on Instagram

❤️JA❤️

A post shared by Katarina Flatland (@katarinaflatland) on

I etterkant av bryllupet satte Katarina og Harald seg på flyet til Malaga for å nyte noen dager på Solkysten. Men den virkelige bryllupsreisen måtte komme senere. Hvor ferden ville gå, var lenge en godt bevart hemmelighet.

- Det blir flere bryllupsreiser, faktisk. Vi har lyst til å ta «hovedreisen» på vinterhalvåret, så den utsetter vi et halvt år. Og så stikker vi til Spania rett etter bryllupet, sa hun til VG før bryllupet.

Bryllupsreise i Asia

Da Se og Hør nylig møtte Katarina i forbindelse med kjendisstylist Jan Thomas (52) sin lansering av serien «Love» og «The Bucket» for Magnor Glassverk, kunne hun fortelle mer om den etterlengtede bryllupsreisen.

- Vi drar på bryllupsreise allerede i morgen, så jeg skal hjem og pakke nå. Vi drar nesten fire uker til Asia, da skal vi feire skikkelig, sa 29-åringen til Se og Hør, og fortsatte:

- Vi skal blant annet til Hong Kong og Bali. Jeg gleder meg skikkelig!

Og etter avreise har paret, etter Instagram-bildene å dømme, virkelig nytt bryllupsreisen til det fulle. De har begge delt fargerike, og misunnelsesverdige, blinkskudd fra ferien så langt:

Tenker på barn

Katarina og Harald har vært et par siden 2011, og forlovet seg for litt over to år siden. Frieriet skjedde mens de to var på ferie sammen i New York. Det var Katarina selv som avslørte forlovelsen med et innlegg på sin Instagram-profil.

View this post on Instagram

Just another day in Tokyo 🐭🐢

A post shared by Katarina Flatland (@katarinaflatland) on

Takk for denne gang, Tokyo! Next up ➡️ Hong Kong🇭🇰

A post shared by Katarina Flatland (@katarinaflatland) on

I 2017 ble programlederen tante til en liten niese, og overfor Se og Hør kunne hun den gang fortelle at det gjorde at hun fikk lyst på egne barn.

- Ja, det er klart man gjør det! Men nå føler jeg meg veldig heldig som egentlig bare får kose meg som tante. Så jeg får den beste starten på livet med barn. Jeg får rett og slett prøve meg litt i rollen.

På spørsmål om paret har lyst på barn nå som de er gift, svarer hun:

- Ja, vi har jo tenkt på det. Akkurat nå skal vi bare på bryllupsreise og nyte det, også får vi se hva tiden bringer.

Legestudent

Katarina er student i tillegg til å være programleder, og har igjen to år av medisinstudiene. Utdanningen har hun i fremtiden lyst til å kombinere med TV.

- Jeg har to år igjen av medisinstudiene. Jeg tenker at jeg i første omgang skal bruke utdanningen min til å jobbe med TV, lage helseprogrammer eller noe, men så får vi se etterhver hva det blir til, sier hun.

Både årets bønder, programleder Katarina Flatland og kamerateamet opplever at ikke alt går som på skinner under innspillingen av TV 2-programmet. Vis mer

Selv har 29-åringen diagnosen diabetes 1, som hun har vært nødt til å lære seg å leve med. Og hadde det ikke vært for Harald, som i dag er hennes ektemann, kunne det gått skikkelig galt i 2013. Det har hun fortalt om i et tidligere intervju med Se og Hør.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

🌇🌇🌇

A post shared by Katarina Flatland (@katarinaflatland) on

Bare timer før flyavgang og familieferie til USA i 2013, ble «Idol»-programlederen overtalt av Harald til å oppsøke lege. Hun lot seg noe motvillig undersøke, og ferden gikk i all hast til sykehuset i stedet for til Orlando.

Blodprøvene viste at hun hadde så høyt blodsukker at de fryktet hun kunne miste bevisstheten, og det kunne blitt en skummel flytur over Atlanterhavet.

SAMMEN LENGE: Flatland og Dobloug har vært et par siden 2011, og forlovet seg for snart tre år siden. Han er utdannet lege. Foto: NTB Scanpix
SAMMEN LENGE: Flatland og Dobloug har vært et par siden 2011, og forlovet seg for snart tre år siden. Han er utdannet lege. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det er skummelt å tenke på hva som kunne ha blitt utfallet hvis ikke Harald insisterte på at jeg måtte dra til legesjekk, til tross for at jeg var irritert på ham den gangen, sa hun og fortsatte:

- Jeg hadde diabetes 1, og først måtte de få ned blodsukkerverdiene mine. Deretter måtte jeg lære meg hvordan jeg skulle leve for å holde sykdommen i sjakk i fremtiden. Det var noen tunge dager, på flere måter, har hun tidligere fortalt til Se og Hør.

LES OGSÅ: - Katarina Flatland ble tatt på senga av bryllupsplanleggingen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer