Nyter tiden med barnebarna

Dorthe Skappel elsker å ha tid til å være bestemor.

SEOGHØR.NO:   Dorthe Skappel strålte som en sol på jubileumsfesten til TV 2 i Bergen forrige helg. «God Kveld Norge»-dronningen brukte god tid på den røde løperen og så virkelig ut til å kose seg sammen med kollegaer og venner.

Skappel har ledet God Kveld Norge i over 10 år, men enn så lenge ser hun ikke for seg noen nye konsepter, selvom hun ikke vil utelukke noe som helst.

- Jeg lever et veldig godt liv. Jeg har «God Kveld Norge» og det er utrolig hyggelig. Vi har det kjempe fint. Det er som å være sammen med familien hele tiden.

Programlederen ble tidligere i år bestemor for andre gang, da datteren Maria Skappel fikk en datter. Fra før har Maria, datteren Sophia, med ektemannen Andreas Holzweiler. Dorthe nyter livet som bestemor, noe som også er grunnen til at hun trives med å ikke ha så mange baller i luften på en gang.

- Jeg er mye barnevakt og koser meg veldig med de små.

Dorthe Skappel har tidligere vært programleder for «Gullruten», i tillegg til «God Kveld Norge», men har nå valgt å prioritere familien. 

Onsdag takket hun også sin datter, som gikk til angre på på Jan Thomas som ga Dorthe terningkast 3.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg blir så provosert