Eyvind Hellstrøm:

Nyter sommeren med sin 31 år yngre kjæreste

Kjendiskokken kobler av i Frankrike sammen med sin kjære, Anita Rennan.

<strong>FRANSKE FØLELSER:</strong> Eyvind Hellstrøm lader batteriene med sommerferie i Sør-Frankrike, sammen med kjæresten Anita Rennan. Her er de to på Gullruten-løperen i mai, der de viste seg sammen offentlig for første gang. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
FRANSKE FØLELSER: Eyvind Hellstrøm lader batteriene med sommerferie i Sør-Frankrike, sammen med kjæresten Anita Rennan. Her er de to på Gullruten-løperen i mai, der de viste seg sammen offentlig for første gang. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da årets utgave av Gullruten ble arrangert i Bergen i starten av mai, overrasket kjendiskokk Eyvind Hellstrøm (69) ved å dukke opp med sin 31 år yngre kjæreste, Anita Rennan (38).

Den gang forklarte han overfor Se og Hør at forholdet ikke er ferskt.

- Vi er kjærester. Vi har vært sammen lenge. Vi har jobbet sammen, reist sammen og gjort utrolig mye hyggelig sammen, sa Hellstrøm på den røde løperen.

Ferie med kjæresten

Og etter alt å dømme har kjæresteparet fortsatt med å ha det hyggelig sammen.

I et nytt intervju med Dagbladet røper «Truls à la Hellstrøm»-profilen nemlig at han tilbringer sommerferien i Sør-Frankrike sammen med nettopp kjæresten Anita.

- Jeg reiser til Frankrike så ofte jeg kan. Spesielt nyter jeg å besøke de flotte matmarkedene. Jeg drar gjerne til Marché Forville i Cannes, markedet på Cours Saleya i Nice og det fantastiske utendørsmarkedet i Ventimiglia, over grensen til Italia. Der er det lett å finne inspirasjon til en god, utendørs middag ledsaget av et glass kjølig vin i varmen, sier Hellstrøm.

Saken fortsetter nedenfor.

Bravo La France🥂🇫🇷

Et innlegg delt av Eyvind Hellstrøm (@hellstroms_verden)

På sin Instagram-konto deler stjernekokken fristende bilder av mat og drikke over en lav sko, men de private innblikkene i hans franske sommerferie er det færre av.

Da Frankrike sikret seg billett til gårsdagens VM-finale - og påfølgende seier - forrige uke, delte Hellstrøm imidlertid et jubelbilde sammen med kjæresten og den franske kokken Alain Llorca.

Saken fortsetter nedenfor.

Vive la France🇫🇷

Et innlegg delt av Eyvind Hellstrøm (@hellstroms_verden)

- Bare koser meg

I løpet av sin drøyt 50 år lange karriere har Eyvind Hellstrøm virkelig markert seg innenfor gourmetverdenen, så vel som på tv-skjermer over det ganske land.

Han drev Norges første Michelin-restaurant, Bagatelle, i over 25 år, og han har vært å se i programmer som blant annet «Hellstrøm rydder opp» og «Hellstrøm rydder opp - hjemme».

Selv om han fyller 70 år i desember, har ikke Hellstrøm store planer om å kun hvile på laurbærene fremover. Til høsten er han dessuten tv-aktuell med ny sesong av «Truls à la Hellstrøm».

Imidlertid nyter han en noe mer bedagelig tilværelse enn han gjorde i sine yngre og enda travlere dager:

- Jeg er heldigvis ute av den tøffeste delen av karrieren, med lange dager og høyt tempo i restaurantkjøkkenet. Nå står jeg bare hjemme og koser meg og lager mat. Alt handler om å ha det bra i livet, sier Hellstrøm til Dagbladet.

To ekteskap og samboerskap

Selv om kjærlighetslivet tilsynelatende går strålende for Eyvind Hellstrøm i dag, har det ikke alltid vært slik.

I mai 2013 røpet han overfor VG at han var i et forhold, etter å ha vært ungkar i noen år.

- Jeg har kjæreste, jeg, som er med på både å holde liv i meg og ikke minst det gode humøret, sa Hellstrøm til VG den gang, og la til at de to bodde hver for seg.

Om lag ett år senere fortalte han imidlertid til VG Helg at forholdet med den «hemmelige» kjæresten, som aldri ble kjent ved navn i media, var over.

- Brudd er vanskelig. Det er sorg. Det er nederlag og dårlig samvittighet, sa mesterkokken den gang.

TV-kokken har for øvrig to ekteskap og et par samboerskap bak seg. I VG Helg-intervjuet bedyret Hellstrøm at troen på å finne den store kjærligheten fortsatt stod like sterkt hos ham.

- Kjærligheten er noe av det viktigste man har i livet. Den gir man bare ikke opp. Jeg vil alltid leve i håpet om å treffe en ny, fortalte en åpenhjertig Hellstrøm i 2014.

LES OGSÅ: - Du var som død for meg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer