Nyter sjampis i P4-studio

Marianne Aulie nyter en arbeidsuke i luksus.

DYRE VANER: Champagne, hummer og dyre oster var bare noe av det som sto på menyen til Marianne Aulie og Michael Andreassen torsdag. Foto: Seher.no
DYRE VANER: Champagne, hummer og dyre oster var bare noe av det som sto på menyen til Marianne Aulie og Michael Andreassen torsdag. Foto: Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SE VIDEO: Marianne Aulie nyter sjampis i P4-studio


SEHER.NO:  Denne uka har Marianne Aulie (35) arbeidsuke i P4. Den livsglade kunstneren har denne uken vært Michael Andreassens medprogramleder i "Michael Direkte", og Aulie vet å nyte livet - også på jobb.


Champagne, hummer og utsøkte oster var bare noe av det som sto på menyen for Aulie og Andreassen i P4-studio torsdag.


Og Michael Andreassen vet å sette pris på Aulies dyre vaner...


- Nei du det er helt utrolig bra. Hver eneste dag har hun med seg en ny flaske champagne, som koster mer enn hva jeg pleier å kjøpe champagne for. Idag har vi drukket en champagne til over tusen kroner. Også har vi spist hummer, også har, hun har butler vet du, sier han til Seher.no.


- Altså i radio ser man ikke bilder, men vi prøver å lage lyder da. Det har jo et eller annet med stemningen da, eller håper jeg da i alle fall at det høres at vi koser oss, sier en strålende fornøyd Aulie til Seher.no.


Her kan du se Marianne Aulie og Michael Andreassen nyte champagne på jobb.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer