DYRE VANER: Champagne, hummer og dyre oster var bare noe av det som sto på menyen til Marianne Aulie og Michael Andreassen torsdag. Foto: Seher.no
DYRE VANER: Champagne, hummer og dyre oster var bare noe av det som sto på menyen til Marianne Aulie og Michael Andreassen torsdag. Foto: Seher.noVis mer

Nyter sjampis i P4-studio

Marianne Aulie nyter en arbeidsuke i luksus.

SE VIDEO: Marianne Aulie nyter sjampis i P4-studio


SEHER.NO:  Denne uka har Marianne Aulie (35) arbeidsuke i P4. Den livsglade kunstneren har denne uken vært Michael Andreassens medprogramleder i "Michael Direkte", og Aulie vet å nyte livet - også på jobb.


Champagne, hummer og utsøkte oster var bare noe av det som sto på menyen for Aulie og Andreassen i P4-studio torsdag.


Og Michael Andreassen vet å sette pris på Aulies dyre vaner...


- Nei du det er helt utrolig bra. Hver eneste dag har hun med seg en ny flaske champagne, som koster mer enn hva jeg pleier å kjøpe champagne for. Idag har vi drukket en champagne til over tusen kroner. Også har vi spist hummer, også har, hun har butler vet du, sier han til Seher.no.


- Altså i radio ser man ikke bilder, men vi prøver å lage lyder da. Det har jo et eller annet med stemningen da, eller håper jeg da i alle fall at det høres at vi koser oss, sier en strålende fornøyd Aulie til Seher.no.


Her kan du se Marianne Aulie og Michael Andreassen nyte champagne på jobb.