LITE PÅ GANG: - Ikke som jeg vet om, svarer Ravi på spørsmål om han har noe på gang kjærlighetsmessig. Foto: Morten Eik, Se og Hør
LITE PÅ GANG: - Ikke som jeg vet om, svarer Ravi på spørsmål om han har noe på gang kjærlighetsmessig. Foto: Morten Eik, Se og HørVis mer

Nyter singellivet med yoga

Ravi går ikke en eneste dag uten sin nye lidenskap.

SEOGHØR.NO: Ravi (39) – eller Ivar Christian Johansen som han egentlig heter – har lenge prøvd å gjøre slutt på musikkarrieren, men har ikke lykkes.

FANT TONEN: Sammen med Jo Nesbø har Ravi gitt ut singelen «Årner sæ».
FANT TONEN: Sammen med Jo Nesbø har Ravi gitt ut singelen «Årner sæ». Vis mer

Men nå har han fått tenkt seg om, og i fjor fant han ut at han virkelig ville satse for fullt.

– Det har tatt meg lang tid å skjønne at det er dette jeg skal drive med. Musikerlivet er jo et ganske ustrukturert liv, på godt og vondt, sier Ravi til Se og Hør.

I sommer har han reist land og strand rundt på Se og Hørs sommerturné. Det passet perfekt for den selverklærte instrumentnerden.

– 21 konserter på 14 dager var akkurat det jeg trengte. Det var viktig å få det ut og leke med stoffet. Det var helt perfekt, sier Ravi.

Ravis nyeste prosjekt er et samarbeid medkrimforfatter og musiker Jo Nesbø (55). På singelen «Årner sæ» synger sistnevnte refrengene.

– Den nye låten er viktig for meg, for hele temaet er hentet fra «Twin Peaks», som er verdens beste TV-serie, sier Ravi.

Saken fortsetter under bildet.


Selv om Ravi har lagt TV-karrieren på hylla inntil videre, lar han seg inspirere av film og TV-serier. Han opplever ofte at han skriver best når han kan sitte og slappe av med øynene halvveis lukket.

– Hvis jeg bare kan sette meg ned, sløve og jobbe litt, så blir det ofte veldig produktivt, forteller han.

Ravi var tidligere gift med Line Musæus (38). De skilte lag for noen år siden, og nå nyter han singellivet.

– Har du noe på gang?

– Ikke som jeg vet om. Det var jo noen som lurte på om jeg prøvde å sjekke opp Stella Mwangi da vi ga ut låten «Du, du, du» i april, men vi er bare venner, sier han.

GA UT SINGEL: Tidligere i år ga Ravi ut singel sammen med Stella Mwangi. Da var det noen som spurte om han prøvde å sjekke henne opp. Foto: NTB scanpix
GA UT SINGEL: Tidligere i år ga Ravi ut singel sammen med Stella Mwangi. Da var det noen som spurte om han prøvde å sjekke henne opp. Foto: NTB scanpix Vis merDen munnrappe rapperen trenger nemlig ganske mye tid alene. Faktisk mer enn alle han kjenner. I 2007 begynte han derfor på Ashtanga Yoga, og nå legger han inn en økt hver eneste dag.

– Yoga og meditasjon er stillhet for meg, sier Ravi.LES OGSÅ: Klare for Hver gang vi møtes