Nyter livet med lille Olav på jetsettøy

Celina Midelfart, forloveden og sønnen koser seg med sol og varme.

FLYTTET FRA LONDON: Celina Midelfart fikk praktvillaen i Florida i kjærlighetsgave av forloveden Tor Olav Trøim. Foto: NTB scanpix
FLYTTET FRA LONDON: Celina Midelfart fikk praktvillaen i Florida i kjærlighetsgave av forloveden Tor Olav Trøim. Foto: NTB scanpix Vis mer
SEOGHØR.NO: Se og Hør kunne i november i fjor avsløre at Celina Midelfart (38) nedkom med sin førstefødte på en privat klinikk i London.

Etter det Se og Hør erfarer skal nå Celina, forloveden Tor Olav Trøim (48) og lille Olav Midelfart Trøim ha forlatt Storbritannias hovedstad til for del for sommervarmen i Florida, med en gjennomsnittstemperatur på 25 grader.

Praktvillaen - som Se og Hør som er i salg nå, kan vise eksklusive bilder fra - var en kjærlighetsgave fra Trøim til Celina.

Villaen er på 743 kvadratmeter, kostet 53 millioner kroner og har adresse Hibiscus Island - en menneskeskapt øy i havgapet.

Blant naboene er størrelser som Madonna (53), Al Pacino (71), Will Smith (43) Sylvester Stallone (65) og Don Johnson (61).

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nyskilte Mona fokuserer på mammarollen