Nyter livet etter skilsmissen

Stein Erik Hagen ser lyst på tilværelsen som singel, med ekskona som bestevenn.

SMILER: Stein Erik Hagen sier til Se og Hør Weekend at han er blitt flinkere til å nyte livet etter kreftsykdommen og skilsmissen. Her avbildet på banketten i anledning utdelingen av Nobels fredspris 2012.  Foto: FameFlynet Norway
SMILER: Stein Erik Hagen sier til Se og Hør Weekend at han er blitt flinkere til å nyte livet etter kreftsykdommen og skilsmissen. Her avbildet på banketten i anledning utdelingen av Nobels fredspris 2012. Foto: FameFlynet Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Endelig lykkelig!

Milliardærparet Stein Erik Hagen (56) og Mille-Marie Treschow (59) gikk hvert til sitt i fjor sommer, noen få måneder etter at Hagen ble behandlet for prostatakreft i USA. Men etter en vanskelig tid smiler nå livet til forretningsmannen, sier han til Se og Hør Weekend.

– Jeg har fått livsgnisten tilbake!

– Jeg er blitt flinkere til å stoppe opp og nyte livet. Nå bruker jeg mye tid på reiser og kunst – i tillegg til jobb, forteller Hagen til Se og Hør.


Viktigere enn kunsten er imidertid familien, som inkluderer barna Nina Camilla (32), Caroline (29) og Carl Erik (25) - som Hagen har med sin første kone, Nina Paulsen - og yngstemann Nicolai (16).

– Nina er lykkelig gift på sin kant, men vi har likevel et nært og godt forhold, forteller han videre.

Les hele det eksklusive intervjuet med Stein Erik Hagen og se familiebildene i ukens Se og Hør Weekend, som er i salg nå!

LES OGSÅ: - Det er definitivt over


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer