Nysingle Sandra selger unna

Nå kan popstjernens eksklusive eiendeler bli dine.

SINGEL: Sandra Lyng er klar for å flytte til Norge for godt, og selger unna tingene hun har hatt mens hun har bodd i Los Angeles. Foto: Espen solli
SINGEL: Sandra Lyng er klar for å flytte til Norge for godt, og selger unna tingene hun har hatt mens hun har bodd i Los Angeles. Foto: Espen solli Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Sandra Lyng Haugen (27) har vekslet mellom å bo i Los Angeles og Norge de siste årene, men etter bruddet med CLMD-dj Martin Bjercke (26) har den nordnorske skjønnheten bestemt seg for å flytte hjem til Norge for godt.

Sandra er midt i flytteprosessen, og via Facebook-profilen sin opplyser 27-åringen at hun selger unna alt fra møbler til klær:

BRUDD: Sandra Lyng Haugen og Martin Bjercke var kjærester i halvannet år. Dette bildet er tatt høsten 2014. Foto: Andreas Fadum
BRUDD: Sandra Lyng Haugen og Martin Bjercke var kjærester i halvannet år. Dette bildet er tatt høsten 2014. Foto: Andreas Fadum Vis mer

«Eksklusivt flyttesalg - alt må gå! Jeg bor i L.A. men flytter tilbake til Norge på onsdag. Før den tid er jeg nødt til å kvitte med med kontorutstyr, møbler og dekorasjon fra Z-gallerie, sofa, senger, sko og klær. Jeg har et helt hus med ting i Hollywood Hills som må gå. Send meg en epost, så ringer jeg deg opp. Du kan komme og se på tingene om du ønsker det. Gi meg beskjed», skriver hun i innlegget hun har publisert på den populære nettsiden Craigslist.

Bruker norske Bloppis

I likhet med flere kjendiskvinner har også Sandra Lyng profil på det populære online-loppemarkedet Bloppis (Vi gjør oppmerksom på at Aller Media som eier Se og Hør, også eier Bloppis.no), og også her har 27-åringen lagt ut personlige eiendeler for salg.

Sandra deltok nylig i TV 2s «Mitt dansecrew» og er bosatt i Oslo, mens Martin den siste tiden bodd i Los Angeles for å satse på musikken.

Popstjernen har tidligere blogget om at det har vært en utfordring å være i et avstandsforhold, og at paret ikke har sett mye til hverandre den siste tiden.

«La meg bare si det rett ut. Det er noe dritt», skrev Sandra nylig på bloggen.

Sandra og Martin ble kjærester høsten 2013.

LES OGSÅ: Sandra ble Sloggi-modell

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer