Nysingle Paris festet med han som aldri svikter henne

Stjernene strålte under årets amfAR-galla i Cannes. Se bildespesial!

STRÅLTE: Paris Hilton tok med broren Barron på årets amfAR-galla i Cannes.  Foto: Pa Photos
STRÅLTE: Paris Hilton tok med broren Barron på årets amfAR-galla i Cannes. Foto: Pa Photos Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Torsdag kveld var det duket for årets amfAR-galla i Cannes, en veldedighetsfest i regi av The Foundation for AIDS Research.

Flere av de aller største stjernene og supermodellene møtte opp på luksushotellet Hotel du Cap-Eden-Roc i sine aller flotteste antrekk for å kaste glans på den røde løperen.

Hotellarving Paris Hilton (35) ble nylig singel etter ett år sammen med den styrtrike forretningsmannen Thomas Gross (40).

Hun så imidlertid ikke ut til å deppe av den grunn, og tok derfor med seg en annen spesiell mann i livet sitt på den røde løperen.

Med et stort smil om munnen poserte hun sammen med lillebror Barron (26) foran pressekorpset.

Saken fortsetter under bildet.

FLOTT: Paris Hilton så helt fantastisk ut mens hun poserte sammen med lillebroren Barron på den røde løperen.  Foto: NTB scanpix
FLOTT: Paris Hilton så helt fantastisk ut mens hun poserte sammen med lillebroren Barron på den røde løperen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det er omtrent nøyaktig ett år siden Hilton møtte ekskjæresten. Det var nemlig under filmfestivalen i Cannes i fjor at romansen mellom dem begynte å blomstre. 

Noen måneder etter ble de sett kyssende på en yacht på Ibiza. 

I juli bekreftet hun forholdet ved å poste et svart/hvitt bilde av seg selv og sin kjære på Instagram med teksten: «Sjelevenner».

Etter nesten et år tok imidlertid lykken slutt, og ifølge Life & Style var årsaken bak bruddet er deres travle tidsskjemaer.

Strålte mest 

Under de årlige amfAR-festene er alltid moteeliten på plass, og de kjemper om å stråle mest foran fotografene.

Årets mest oppsiktsvekkende kjole var det nok artist Katy Perry (31) som kom i. «Roar»-sangeren stjal all oppmerksomheten i en blodrød kjole fra Marchesa, som hun hadde matchet med røde lepper og en stram oppsatt frisyre. 

- Hun er en fantastisk kvinne som kler seg helt utrolig, skriver «Barbara Morgan» i Daily Mails artikkel fra gallaen.

- Faaaaaantastisk kjole! Hollywood møter flamenco-danser. Ser utrolig lekkert ut, skriver «Jibberer.»

SKILTE SEG UT: Katy Perry så ut som en ekte Hollywood-stjerne i den unike røde kjolen under årets amfAR-fest.  Foto: Zuma Press
SKILTE SEG UT: Katy Perry så ut som en ekte Hollywood-stjerne i den unike røde kjolen under årets amfAR-fest. Foto: Zuma Press Vis mer

LES OGSÅ: - Hun har ikke blitt en dag eldre på 13 år 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer