PÅ DATE: 17-åringen Albert Choa tok sitt livs største sjanse. Så takket nysingle Kylie Jenner ja. Foto: Katherine Lynch / NTB Scanpix
PÅ DATE: 17-åringen Albert Choa tok sitt livs største sjanse. Så takket nysingle Kylie Jenner ja. Foto: Katherine Lynch / NTB ScanpixVis mer

«Keeping up with the Kardashians»:

Nysingle Kylie Jenner dro på date med Albert (17)

Kylie Jenner overrasket «alle» på skoleball. 

(Seoghør.no): Kylie Jenner (19) har med berømmelsen fått mange beundrere, og en av disse er Albert Choa (17) fra byen Sacramento i USA.

Ukjente Albert hadde ifølge avisen Sacramento Bee problemer med å skaffe seg date til skoleballet.

Etter å ha blitt avvist av en jente bestemte han seg for å ta sjansen på en av USAs mest ettertraktete tenåringer.

17-åringen spurte «Keeping up with the Kardashians»-stjernen om hun ville være hans utkårede for kvelden - og til Alberts store overraskelse takket hun ja!

Ifølge Cosmopolitan var ballet i regi av Rio Americano High School i Sacramento i California.

Mistet kontrollen

De andre tenåringene på skoleballet gikk av hengslene da Kylie Jenner plutselig dukket opp på skoleballet. Hun har nemlig ingen tilknytning til skolen, foruten sin date for kvelden.

Kylie, som nylig skilte lag med rapperen Tyga, hadde det tilsynelatende gøy med elevene. Hun ble observert dansende med både Albert og sin venninne Jordyn Woods.

Det florerer nå av bilder av det spesielle paret på sosiale medier. I et klipp publisert på Twitter, gir Kylie den unge gutten en nuss på truten.

«Forestill deg at du avviser en gutt til skoleballet, og den gutten som spurte deg tar med Kylie i stedet. Utrop til Albert Choa for tidenes comeback», skriver en fan på Twitter ifølge Daily Mail.

Saken fortsetter under bildet.

IT'S BLITZ: Kylie Jenner (19) var et yndet foto-objekt på skoleballet. Foto: Privat / Snapchat
IT'S BLITZ: Kylie Jenner (19) var et yndet foto-objekt på skoleballet. Foto: Privat / Snapchat Vis mer

I et intervju med bladet «Seventeen» i 2013, beskrev Kylie den perfekte daten til et skoleball.

- Han er fryktløs, og anser ikke seg selv som for kul til å dukke opp utenfor huset mitt med en blomsterbukett. Det ville ha vært fint med en fyr som var høflig og snill, sa hun den gang.

Det er foreløpig uvisst hvor mange av disse punktene Albert kan krysse av på.

Kuppet marineball

Hollywood-stjernen Mila Kunis har også dukket opp med en tilfeldig beundrer på ball. «The Black Swan»-skuespilleren oppfylte nemlig marinesoldaten Scott Moores drøm i 2011.

I en Youtube-video spurte den barske soldaten, iført uniform og solbriller, om Mila Kunis ville være med ham på marineball. Superstjernen må ha blitt sjarmert, for hun takket ja til tilbudet.

Jaden Smith, som ofte har menget seg med Kylie, droppet dressen til fordel for kappe og «rustning» da han møtte opp til sitt eget skoleball i 2015.

I 2008 overrasket Taylor Swift fintkledde elever på en skole i Tuscaloosa, Alabama. Hun ankom skoleballet hånd i hånd med Whit Wright, en ivrig beundrer av popartisten.

Det hele var dog en del av MTV-programmet «Once Upon a Prom».

- Jeg trodde at jeg skulle ende opp på skoleballet alene, og nå har jeg fått med meg Taylor Swift, sa han ifølge The Poeple.

Dukket opp i bryllup

I fjor overrasket nevnte popstjerne det amerikanske brudeparet Max Singer og Kenya Smith, da hun uanmeldt dukket opp i bryllupsfesten deres.

De hadde skrevet i et brev til Taylor Swift, at moren deres var alvorlig syk, og at Max og Kenya - som begge er svorne fans - derfor hadde giftet seg ved hennes sykeseng.

Popstjernen publiserte selv flere bilder på Instagram av seansen.

«Gratulerer Max og Kenya», skrev hun under det ene bildet. Mens det andre, hvor hun er alene med brudeparet, fikk tittelen «tredje hjul på vogna».

LES OGSÅ: Stjerneparet er blitt foreldre for første gang