Kourtney Kardashian:

Nysingle Kourtney Kardashian trøstet seg med barna på Valentinsdagen

Feiret med familie og shopping.

KJÆRLIGHET: Valentinsdagen til Kourtney ble brukt på barna, og handletur med familien. Foto: NTB scanpix
KJÆRLIGHET: Valentinsdagen til Kourtney ble brukt på barna, og handletur med familien. Foto: NTB scanpix Vis mer

(Seoghør.no): Tirsdag feiret par over hele verden Valentinsdagen, hvor man gjerne gir sine kjære litt ekstra oppmerksomhet. For reality-stjernen Kourtney Kardashian (37) ble det tilsynelatende ikke noe Valentin-kjærlighet.

GOD DAG: Etter alt og dømme ble det en god tirsdag for Kourtney og barna. Foto: NTB Scanpix
GOD DAG: Etter alt og dømme ble det en god tirsdag for Kourtney og barna. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hun brukte nemlig dagen sammen med barna, og ikke hennes ekskjæreste Scott Disick (33). Forholdet dem imellom har nemlig blitt kjent for sine mange opp- og nedturer gjennom årene.

I stedet for å tilbringe dagen med romanse, ble den byttet ut med shopping sammen med mamma Kris Jenner (61) og hennes kjæreste Corey Gamble (36), datteren Penelope (4), sønnen Reign (2) og tantebarnet North (3) i Los Angeles.

Etter bildene å dømme - ser det likevel ut til å ha blitt en vellykket dag. Ifølge Daily Mail var det både latter og god stemning gjennom handlegaten i den kjente amerikanske byen.

Spesielt skal de to minste jentene ha vært i ekstase da de gikk forbi dukke-butikken «American Girl», hvor duoen fikk hver sin dukke.

Saken fortsetter under bildet.

DRØMMEDAG: De to minste jentene fikk to dukker ute på handletur i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix
DRØMMEDAG: De to minste jentene fikk to dukker ute på handletur i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kourtney skal ifølge People være misfornøyd med hvordan Scott har oppført seg den siste tiden.

- Kourtney har ikke vært fornøyd med Scott på mange uker. Det har ingenting å gjøre med det han driver med i Miami akkurat nå. Hun liker det bare ikke når han fester. Han er en uansvarlig far når han fester, sa en kilde til nettstedet.

To damer på hånden

Sommeren 2015 skapte «Keeping Up With the Kardashians»-paret Scott Disick og Kourtney Kardashian overskrifter da de valgte å gå hvert til sitt.

Den siste tida har fansen imidlertid øynet et håp om at de berømte trebarnsforeldrene er på vei til å bli gjenforent. I jula tilbrakte de tid sammen, og begge har delt koselige bilder av hverandre på Instagram.

I november skrev dessuten People at Scott og Kourtney hadde flyttet sammen igjen, og at de anså seg som et par nok en gang. Nå ser det likevel ut til at forholdet er lagt på is - kanskje én gang for alle.

I begynnelsen på februar ble nemlig Scott observert i het omfavnelse med modellen Jessica Harris, også kjent som J Lynne, i et basseng i Miami.

Nærkontakt i bassenget

Ifølge Daily Mail kom 33-åringen rett fra en eksotisk ferie i Costa Rica sammen med Kourtney Kardashian og hennes familie, før han fortsatte å nyte livet med en annen brunette på et hotell i Miami.

På bildene av Scott og den unge modellen kunne man se trebarnsfaren kysse henne på halsen, mens hun har beina rundt livet hans i svømmebassenget. Duoen så ut til å kose seg sammen, ettersom de ler og smiler på flere av bildene.

TMZ skrev at Scott møtte Jessica tilfeldig og at de to bare tilbrakte tid sammen den ene dagen. Ifølge UsWeekly møttes de på nattklubben Liv søndag kveld.

- De møttes gjennom venner. Det er ikke noe seriøst, sier en innsidekilde til nettstedet.

Mens Scott koste seg i Florida, befant Kourtney seg hjemme i Los Angeles sammen med de tre barna deres.

Saken fortsetter under bildet.

GOD STEMNING: Scott Disick og den unge modellen koste seg med drinker og sigaretter. Foto: Splash News / NTB scanpix
GOD STEMNING: Scott Disick og den unge modellen koste seg med drinker og sigaretter. Foto: Splash News / NTB scanpix Vis mer

Hoppet fra brunette til blondine

Om man skulle tro at Scott Disicks modellflørt i Miami var et engangstilfelle, må man tro om igjen.

Dagen etter at han hygget seg med Jessica Harris i den solfylte byen, hadde han nemlig funnet seg en annen ung kvinne å fordrive tiden med.

Da var han på plass ved bassengkanten på det samme hotellet - luksushotellet Setai - sammen med en bikinikledd blondine, skrev UsWeekly. Og stemningen var tilsynelatende svært god mellom Scott og blondinen også.

- De delte den samme solsengen og røkte sigaretter. Han hadde armen rundt henne og hun hvilte hodet på brystet hans. Han var veldig kjærlig mot henne, og de beinflørtet og tvinnet beina rundt hverandre, sier et øyenvitne til nettstedet.

- Han prøvde ikke å skjule det i det hele tatt, la kilden til om Disick.

Saken fortsetter under bildet.

NY DAME: Tirsdag koste Scott Disick seg sammen med en ukjent blondine på det samme luksushotellet. Foto: Splash News / NTB scanpix
NY DAME: Tirsdag koste Scott Disick seg sammen med en ukjent blondine på det samme luksushotellet. Foto: Splash News / NTB scanpix Vis mer

Utsvevende livsstil

Dette er for øvrig ikke første gang Scott Disick viser at han vet å ta for seg av det livet har å by på.

Han er kjent som en notorisk partyløve, og forbruket hans av alkohol skal ha vært en av grunnene til at forholdet med Kourtney Kardashian raknet.

De siste årene har han vært innlagt på rehab flere ganger, i kjølvannet av at han mistet begge foreldrene sine med få måneders mellomrom. En rekke medier har tidligere meldt at Kourtney ønsket å ha full omsorgsrett for barna deres på grunn av Scotts livsstil.

Etter bruddet mellom realitystjernene i 2015 er Scott dessuten blitt koblet til en rekke yngre kvinner, og det er blitt hevdet at han har ligget med flere av Kardashian-søstrene. Det er imidlertid ikke bekreftet at det er hold i disse spekulasjonene.

LES OGSÅ: Nå snakker hun om det bitre bruddet