Ida Fladen:

Nysingle Ida Fladen:
- Dette er drømmemannen

Spesielt én egenskap er viktig, for at Ida Fladen skal bli interessert.

DRØMMEMANNEN: Programleder Ida Fladen har en bruker på Tinder, men er ikke særlig aktiv. Hun stresser ikke med å være singel. Reporter: Henriette Eilertsen / Video: Frida Andersen / Redigering: Ørjan Ryland Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Da Se og Hør møtte nysingle Ida Fladen (31) på Se og Hørs Kjendisgalla søndag kveld, tok hun oppfordringen om å beskrive drømmemannen på strak arm.

Og én ting er langt viktigere for Ida enn det meste annet: Nemlig humor.

- Det viktigste for meg er at han er morsom og får meg til å le. Det er sånn jeg blir interessert i folk. Får de meg til å trekke på smilebåndet, så er det en god start. Humor og at man kan snakke om alt, og en viss selvtillit - at han er trygg i seg selv, sa Ida til Se og Hør.

STRÅLTE: Ida Fladen stråle på Se og Hørs Kjendisgalla søndag kveld. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
STRÅLTE: Ida Fladen stråle på Se og Hørs Kjendisgalla søndag kveld. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Og 31-åringen vedgår datingappen «Tinder» ikke er det hun har mest tro på, dersom noen ønsker å få fatt på henne.

- Nei, Tinder tror jeg ikke er noen god idé, flirer Ida til Se og Hør.

Heller ikke utseendet er TV2-profilen så opptatt av.

- Utseendet kan være så mye rart.

Ikke stresset

I november ble det kjent at Ida hadde blitt singel etter at forholdet med bassisten Anders Opdahl (30) tok slutt etter to år.

Men den blide 31-åringen stresser verken over sivilstatusen, eller med å slå seg til ro.

- Jeg har en venninne som er gravid nå, ellers er noen single og noen i forhold, men ingen har slått seg til ro ennå, sa Ida til Se og Hør.

Angst-tv

Ida har gjort suksess på TV i serier som «Prosjekt Perfekt» på NRK og «Happy go Lucky» på TV 2, hvor hun er åpen om sitt liv med angst og depresjon.

Overfor ukebladet Her og Nå har hun tidligere beskrevet hvordan det er å leve med depresjon.

- De to periodene jeg har opplevd å være deprimert, har jeg vært ganske langt nede. Det er som om jeg tappes for all positivitet og logisk tenking, og veien ut av det virker ganske håpløs. Dagene går ut på alt fra å ligge i senga hele dagen, til å få et besøk av en venninne eller en liten luftetur, har hun fortalt.

SYK: Under sesongpremieren av «På tur med Dag Otto» opplevde Ida Fladen blant annet svimmelhet og oppkast på en kritikerrost restaurant. Video: TV 2 Vis mer Vis mer Vis mer

Ulykkesfugl

Men 31-åringen har også skapt overskrifter for helt andre ting. Blant annet hoppet hun fra en klippe i Oslofjorden, der trommehinna sprakk, så fikk hun krystallsyken, samt at hun ble skallet ned av en mann på byen, og fikk hjernerystelse.

2016 ble dessverre ikke noe unntak for programlederen, som tidligere har omtalt seg selv som en ulykkesfugl.

Under Se og Hørs kjendisgalla i fjor, kunne Fladen nemlig avsløre at hun pådro seg nok en hjernerystelse i mai.

- Det verste som har skjedd meg i år ... Jo, jeg hadde jo en hjernerystelse, som vanlig. Og det fikk jeg også i 2016. Jeg fikk det på 17. mai, noe som var ganske kjipt, ettersom man blir satt ut av spill så lenge, sa Fladen.

LES OGSÅ: Se kjendisene stråle på den røde løperen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer