Nysingle Hoen skal løpe fra 3000 jenter

Steinar Hoen er lokkedue for deltagerne i KK-mila.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Førstkommende lørdag er det klart for folkefest på Aker Brygge i Oslo. Bislett Games-general og europamester Steinar Hoen (41) gjør comeback og skal være hare for over 3000 kvinnlige deltagere i KK-Mila.

- Jeg både gleder og gruer meg. Det er ikke hver dag jeg får løpe med 3000 tøffe jenter! Vanligvis er det min oppgave å skaffe harer til Bislett Games. Denne gangen er det min tur til å være hare, sier Hoen, som nylig flyttet fra kona.

Hoen ser frem til å løpe den 10 kilometer lange løypa som går fra Aker Brygge til Bygdøy og tilbake igjen, og vil prøve å klare det på 50 minutter. 

- Jeg har brukt hele livet på å løpe 15 meter og hoppe over en stang, så jeg har ikke talent for å løpe langt, men jeg er i ganske god form. Likevel tror jeg nok det er en del jenter som slår meg, innrømmer Hoen. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Får undertøys-refs av NRK  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer