OVERRASKET PÅ INSTAGRAM: Det er ikke så ofte Hilary Duff legger ut vågale bilder på sosiale medier, men i helgen beviste sangstjernen og ettbarnsmoren at hun er stolt av bikinikroppen sin! Foto: Instagram
OVERRASKET PÅ INSTAGRAM: Det er ikke så ofte Hilary Duff legger ut vågale bilder på sosiale medier, men i helgen beviste sangstjernen og ettbarnsmoren at hun er stolt av bikinikroppen sin! Foto: InstagramVis mer

Nysingle Hilary Duff viser bikinikroppen på Instagram

Småbarnsmoren stråler etter bruddet.

SEOGHØR.NO: Sangeren og den tidligere «Lizzie McGuire»-stjernen Hilary Duff (27) måtte i 2011 tåle tøff netthets etter at hun viste seg frem i bikini på feire i Italia.

Få uker senere avslørte stjernen at hun faktisk ventet sitt første barn, med sin daværende ektemann Mike Comrie (34).

I dag er sønnen Luca nesten tre år gammel, mens hun i februar søkte om skilsmisse fra eksen, ett år etter at de tok ut separasjon. Hilary Duff har tidligere hatt et anstrengt forhold til sin egen kropp, men i dag virker hun fornøyd både med utseendet og singeltilværelsen sin.

Søndag viste hun seg i hvert fall stolt frem i bikini på Instagram-profilen sin, etter først å ha delt et søtt strandbilde av henne og Luca med bildeteksten «Visste ikke hva kjærlighet var før...».

Får kroppsskryt

På den sjeldne bikini-selfien er ettbarnsmoren iført en liten, sort bikini som fremhever den definerte magen hennes. «Hei, mødre, vi har det fortsatt. Elsk kroppen din», skriver hun i teksten til bildet.

Instagram-følgerne hennes skryter den vågale selfien opp i skyene, og påpeker hvor flott hun ser ut i den lille, stroppeløse bikinien.

Allerede i fjor sommer viste Hilary Duff frem en riktig så veltrent bikinikropp, da hun spilte inn musikkvideoen til låten «Chasing the Sun».

Saken fortsetter under bildet.

NYTER SINGELLIVET?: Hilary Duff, her med sønnen Luca og eksen Mike Comrie i slutten av noveber 2014, er i hvert fall fornøyd med seg selv etter bruddet.  Foto: Stella Pictures
NYTER SINGELLIVET?: Hilary Duff, her med sønnen Luca og eksen Mike Comrie i slutten av noveber 2014, er i hvert fall fornøyd med seg selv etter bruddet. Foto: Stella Pictures Vis mer

Hun og Comrie bevarte en vennskapelig tone etter bruddet, men den flotte blondinen skal ha bedt om primær omsorgsrett for sønnen deres.

Nylig snakket sangeren og skuespilleren ut om årsaken til bruddet med den tidligere ishockey-stjernen.

- Forholdet funket ikke bra nok til at vi kunne fortsette å være sammen, men det var fortsatt masse kjærlighet i bildet. Det var bare en langsom åpenbaring om at vi ikke lenger var den gode matchen vi pleide å være, fortalte Hilary Duff åpenhjertig til Cosmopolitan.

Never knew love before.....

Et bilde publisert av Hilary Duff (@hilaryduff)

LES OGSÅ: Poserer naken for ektemannen