Nyoppusset paradis

Khao Lak kan friste med ekslusive hoteller og milelange strender..

ETTER TSUNAMIEN: Khao Lak i ruiner.. Foto: All Over Press
ETTER TSUNAMIEN: Khao Lak i ruiner.. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nå kan du igjen nyte luksuslivet i Thailand!

SEHER.NO: Nå braker det løs i Thailand. høysesongen står for døra, de første charterflyene er klare for avgang i november- og Khao Lak er intet unntak.

Khao Lak ligger i hjertet av Phang Nga-regionen, og er et av områdene i Thailand som ble aller hardest rammet av tsunamien i desember 2004. På toårsdagen for katastrofen skal en ny gravlund og et nytt minnesmerke over de omkomne formelt åpnes.

Men det bygges også hoteller, restauranter og butikker etter alle kunstens regler for å lokke turistene tilbake. Nå skal ferieparadiset fremstå som flottere og mer luksuriøst enn noen gang. Etter tsunamien er det investert ca. 650 millioner kroner i hoteller her.

Voksent publikum

Prisene har steget kraftig, både i årene før og etter tsunamien rammet. Ryggsekkturistene som tidligere resite til Khao Lak er skiftet ut med et mer kjøpesterkt og voksent publikum. Likevel skal det nevnes at det også finnes hoteller her for dem med mindre feriebudsjett.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer