Nykänen bevisstløs

Kroppen er gåen etter mange år på fylla.

BER FOR MANNEN: Kona Mervi Nykänen ber om at Matti snart skal innse hvor alvorlige helseproblemene hans er. Foto: AP
BER FOR MANNEN: Kona Mervi Nykänen ber om at Matti snart skal innse hvor alvorlige helseproblemene hans er. Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Hardt liv!Den gamle storhopperen var på en restaurant fredag, da han plutselig fikk store magesmerter.Utover natta ble plagene bare større og større og på sykehuset fant  de raskt ut at det var bukspyttkjertelen som var nedslitt etter mye drikking over  lang tid.Ifølge den svenske avisa Aftonbaldet ligger den tidligere OL-gullvinneren nå bevisstløs på sykehuset etter å ha mottatt store doser morfin.Nykänen (43) har også tidligere blitt behandlet for skader på bukspyttkjertelen men har sagt at  han ikke klarer å slutte og feste.Legene har nå gitt Matti streng beskjed om at han kan dø dersom han ikke kaster flaska.Kona Mervi ber om at han skal komme seg opp av sykesenga og bekjempe alkoholproblemene for godt.- Det er forferdelig vanskelig. Alt jeg kan gjøre, er å sitte hjemme og vente, sier hun.Telenor har brukt Nykänen som frontfigur i en reklamekampanje for ungdommsabbonementet Djuice. Denne kampanjen er nå lagt på is inntil videre, opplyser pressetalsmann i Telenor, Dag Melgaard, til VG.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer