SLÅR TILBAKE: - Dette skjedde før min tid, men etter hva jeg vet er dette penger han har brukt på studier og husleie, sier Alexander Rybaks manager, Kathrine Synnes Finnskog til Seher.no. Foto: NRK
SLÅR TILBAKE: - Dette skjedde før min tid, men etter hva jeg vet er dette penger han har brukt på studier og husleie, sier Alexander Rybaks manager, Kathrine Synnes Finnskog til Seher.no. Foto: NRKVis mer

- Nyheten er diktet opp

Alexander Rybak slår tilbake mot pengeryktene.

SEHER.NO: Tirsdag siterte ukebladet Her og Nå ukrainske kilder på at den norske MGP-helten Alexander Rybak (23) har sløst bort de 400.000 kronene han fikk da han vant "Kjempesjansen" på NRK i 2006.

Det stemmer ikke, forteller 23-åringen til Seher.no.

I saken oppgir Her og Nå ukrainske avisen "Facts" som kilde. Til dem skal han angivelig ha uttalt at han blant annet kjøpte TV og aksjer for pengene.

- Når det gjelder TV'en min, har jeg aldri tid til å se på den, og aksjene har gått fullstendig ned i verdi. Så de pengene har jeg sløst bort, skal Rybak ha uttalt i intervjuet.

Til Seher.no forteller Rybak derimot en helt annen historie. Nemlig at saken er oppspinn fra ende til annen.

- Jeg er kjempeglad i Russland, Hviterussland og Ukraina, men det finnes ikke noe som heter "ukrainske Facts". Det er nok ingen som er så glade i å dikte opp nyheter som østeuropeere.

"Fairytale"-sangeren får støtte av sin manager, Kathrine Synnes Finnskog.

- Dette skjedde før min tid, men etter hva jeg vet er dette penger han har brukt på studier og husleie, sier Finnskog til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: -
Full krangel om svenske jenter