Nygifte Cameron Diaz feiret Valentines på dobbeldate

Filmstjernen og ektemannen Benji Madden spiste middag med Nicole Richie og Joel Madden.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Cameron Diaz (42) og Benji Madden (35) giftet seg for under to måneder siden, men det ferske ekteparet valgte ikke å tilbringe Valentinsdagen i romantisk tosomhet.

I stedet dro stjerneparet på dobbeldate med Nicole Richie (33) og Benjis tvillingbror, Joel Madden (35), som har vært gift siden desember 2010.

Firkløveret møttes for en bedre middag på den italienske restauranten Giorgi Baldi i Santa Monica cirka klokken 21 lørdag kveld, skriver UsWeekly.

Alle fire var kledd i sort for anledningen, men Nicole livet opp antrekket med en oransje kåpe og sitt rosafargede hår. Cameron var stilig i en sort cocktailkjole kombinert med knallrøde lepper.

HÅND I HÅND: Forelskede Cameron Diaz smilte strålende, på tross av paparazzifotografene, da hun forlot restauranten Giorgio Baldi sammen med Benji Madden lørdag kveld.  Foto: SPW / Splash News/ All Over Press
HÅND I HÅND: Forelskede Cameron Diaz smilte strålende, på tross av paparazzifotografene, da hun forlot restauranten Giorgio Baldi sammen med Benji Madden lørdag kveld. Foto: SPW / Splash News/ All Over Press Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

Cameron i strålende humør

De to celebre ekteparene hilste på talkshow-stjernen Jimmy Kimmel ved ankomst, før de trakk seg tilbake til et diskret hjørne av restauranten. Der koste de seg med flere retter fra Giorgi Baldis omfangsrike meny i omlag tre timer, ifølge UsWeekly.

NÆRE VENNER: Nicole Richie har vært gift med Joel Madden, Benjis tvillingbror, i omlag fire år. Hun og Cameron Diaz er blitt gode venner. Foto: Splash News/ All Over Press
NÆRE VENNER: Nicole Richie har vært gift med Joel Madden, Benjis tvillingbror, i omlag fire år. Hun og Cameron Diaz er blitt gode venner. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

- Cameron koste seg veldig, hun lo høyt av alt Benji sa. Hun var full av energi og pratet masse gjennom hele måltidet. Hun hvisket noe til Nicole og lo, før hun så bort på Benji og Joel og lo igjen. Alle fire ser ut til å stå hverandre veldig nær, sier et øyenvitne til nettstedet. 

Nicole Richie var en av «Charlie's Angels»-stjernens brudepiker i det kjendistunge bryllupet, der også Drew Barrymore, Gwyneth Platrow og Reese Witherspoon var blant gjestene.

Før Cameron Diaz giftet seg med Good Charlotte-musikeren, var hun sammen med en rekke andre Hollywood-stjerner. Nå ser 42-åringen imidlertid ut til virkelig å ha funnet den store kjærligheten!

- Siden de ble sammen, har Cameron forandret seg på en positiv måte. Hun smiler mer enn før og virker lykkeligere. De har bodd sammen i et par måneder, og det virker som de ikke får nok av hverandre. På dagtid er de gjerne på trening sammen, og på kveldstid lager de gjerne middag hjemme, uttalte en kilde til People høsten 2014.

LYKKELIG GIFT: Cameron Diaz og Benji Madden koste seg med matshopping på Whole Foods i Los Angeles tordag forrige uke.  Foto: All Over Press
LYKKELIG GIFT: Cameron Diaz og Benji Madden koste seg med matshopping på Whole Foods i Los Angeles tordag forrige uke. Foto: All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: «Tungtvann»-helten elsker livet som puddelrocker

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer