Nygift Maria må utsette bryllupsreisen

- Den må vi ta senere.

UTSETTER BRYLLUPSREISEN: Nygifte Maria Haukaas Storeng og Hans Marius Hoff Mittet har utsatt bryllupsreisen som følge av en travel sommer.  Foto: Stella Pictures
UTSETTER BRYLLUPSREISEN: Nygifte Maria Haukaas Storeng og Hans Marius Hoff Mittet har utsatt bryllupsreisen som følge av en travel sommer. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:  I slutten av juni ble popstjernen og tidligere MGP-vinner Maria Haukaas Storeng (30) smidd i Hymens lenker med sin kjære Hans Marius Hoff Mittet (33) i Bygdøy kirke.

Og da den populære artisten gjestet «Allsang på Grensen» for kort tid siden, kunne hun avsløre at tiden som nygift har vært helt fantastisk, og at hun er lykkeligere enn noensinne, skriver ukebladet Her og Nå.

- Livet er veldig bra. Jeg har det veldig gøy, sier hun til bladet.

Paret, som har vært sammen siden 2001, forlovet seg allerede i 2005, men måtte utsette bryllupet flere ganger som følge av deres hektiske arbeidsplaner, og det var derfor med ekstra stor glede de skred ned kirkegulvet denne sommeren.

Men i likhet med bryllupsseremonien, har også bryllupsreisen blitt lagt på hold på grunn av jobb.


- Nei, den må vi ta senere, sier Maria, som er travelt opptatt med konserter og promotering av platen «Make My Day» i sommer:

- I sommer blir det både litt synging og litt ferie. Det er deilig at jeg kan kombinere det. Jeg skal farte mye rundt, for så å kunne ha noen dager fri.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det er ikke noe tung tid som ligger bak