Nyforlovet fotballhelt

- Jeg er veldig happy for tiden, smiler John Arne Riise.

GLAD: John Arne fikk nylig ja fra sin kjære Maria. Foto: SCANPIX
GLAD: John Arne fikk nylig ja fra sin kjære Maria. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: - Jeg kan bekrefte at jeg har fridd til Maria, og at jeg er veldig happy for tiden! Utover det har jeg ikke lyst til å si så mye, forteller en glad John Arne Riise til Se og Hør.

Det var en stormforelsket fotballspiller som nylig gikk ned på knær og forlovet seg med sin vakre kjæreste Maria Elvegård fra Vesterålen - på 27-årsdagen hennes!

Etter det Se og Hør erfarer, hadde John Arne på forhånd invitert både hans og kjærestens  familie "hjem" til England for å feire dagen hennes.

Deretter overrasket han med et frieri!

LES OGSÅ: John Arne bygger "fort" rundt huset!

Det var etter to år som singel at Riise falt pladask for den blonde sykepleieren. Paret møttes gjennom felles kjente og tilbrakte blant annet store deler av sommerferien sammen.

Etter at han ble skilt fra sin første kone Guri Havnevik (26) for litt over to år siden - etter bare ett år i ektestanden - var Riise singel lenge. Han har imidlertid blitt koblet sammen med en rekke norske kjendiskvinner siden den tid.

I vår falt imidlertid John Arne pladask for blonde Maria. Når og hvor bryllupet skal skje, er foreløpig en hemmelighet.

Riise har en datter på seks år fra første ekteskap. Kjæresten har ingen barn.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer