Ørjan Burøe:

- Nyforelsket og overlykkelig

Komikeren avslører gladnyhet.

FORELSKET: Ørjan Burøe legger ikke skjul på at han er forelsket om dagen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FORELSKET: Ørjan Burøe legger ikke skjul på at han er forelsket om dagen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Se og Hør presiserer: Tirsdag 21. november la Ørjan Burøe ut et innlegg på Instagram, hvor han skrev at han var «nyforelsket og overlykkelig». Burøe valgte å ikke fortelle at det dreide seg om at han hadde fått en valp, ikke en ny romanse. Les alt om saken her:

Komiker Ørjan Burøe (49) deler på Instagram at han har funnet lykken igjen.

«Jeg er nyforelsket og overlykkelig. Ja det er ferskt og ja hun er noe yngre enn meg! Vi vil bruke tid på bli kjent også håper jeg at dette SoMe-samfunnet respekterer det og tar godt imot henne når vi er klar for det».

Se og Hør har vært i kontakt med Ørjan Burøe, som opplyser om at han ikke har noen kommentar utover det som fremkommer i innlegget.

Romansenyheten kommer et drøyt halvår etter Burøe overfor Se og Hør kunne bekrefte kjæreste. Forholdet ble imidlertid kortvarig, og en måned etter kjærestenyheten slapp var det brudd.

Komikeren har også vært sammen med influenser Marna Haugen (42). I desember for to år siden kunne derimot duoen bekrefte overfor Se og Hør at de skulle gå hver til sitt etter 18 år som par.

LES OGSÅ: Kommenterer eksens nye forhold

KNUST: I serien «Girls of Oslo» følger vi livene til influenserne Sophie Elise Isachsen, Isabel Raad, Anniken Jørgensen og Nora Haukland. I fredagens episode får vi se en hjerteknust Nora etter bruddet med Marius Borg Høiby. Video: Prime Video Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer