Catherine Zeta Jones og Michael Douglas:

Nyforelsket etter 22 år

Catherine Zeta-Jones og Michael Douglas har vært gjennom mye sammen, men kjærligheten er like sterk.

PÅ FERIE: Catherine Zeta-Jones delte bilder av seg selv og Michael Douglas kyssende på ferie i Den dominikanske republikk. Foto: Instagram
PÅ FERIE: Catherine Zeta-Jones delte bilder av seg selv og Michael Douglas kyssende på ferie i Den dominikanske republikk. Foto: Instagram Vis mer
Publisert

(Se og Hør): De to møttes allerede i 1996, men ifølge feriebilder som Catherine Zeta-Jones (48) har lagt på sin Instagram-profil har ikke kjærligheten rustet for det profilerte Hollywood-paret.

Med en aldersforskjell på 25 år var det mange som kanskje ikke trodde på forholdet mellom Catherine og Michael Douglas (73), men gang på gang har paret vist at de er like forelsket som den gang de først møttes. Nå har duoen vært gift i over 17 år.

Det er Daily Mail som først deler bildene Catherine har lagt ut fra familieferien i Punta Cana i Den dominikanske republikk. De hadde også med seg barna, Carys (14) og Dylan (17).

Family❤️

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

Elsker å være mor

Catherine spilte nylig inn filmen «Cocaine Grandmother», og i den forbindelse sa hun:

- Jeg bare elsket å gå på jobb hver dag. Og det må jeg bare innrømme, at det ikke alltid er tilfellet. I noen år mistet jeg helt lysten og glemte litt hva det handlet om.

Ifølge Daily Mail sier også filmstjernen at hun trives veldig godt i morsrollen.

- Jeg elsker å være mor og å være kone. Jeg har en veldig fin karriere bak meg, og jeg kommer og går litt. Men jeg liker fremdeles å gå dypt inn rollene mine og nyte kreativiteten.

Shall we dance?seize the moment❤️#funwithson

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

Skuespilleren la også ut denne rørende videoen av seg selv og sønnen Dylan, der de to danser på stranden under palmene.

Den siste uken har også skuespilleren overrasket med bikinibilder av seg selv fra samme ferie.

«God morgen», skrev hun som tekst sammen med en kysse-emoji til dette bildet:

Morning😘

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

Zeta-Jones mottok raskt en rekke kommentarer for sin veldreide figur.

Fansen skrev ting som: «Du har en kropp til å dø for», og: «God morgen, vakre dame».

Og komplimentene fortsatte slik:

«Thigh gap. Slå den Beyoncé!», «Fin rumpe», og: «Du ser fantastisk ut! Hva slags trening driver du med?».

Hevnet seg på paparazzifotografer

For et par år siden ferierte «Ocean's Twelve»-stjernen i Mexico sammen med ektemannen og barna. Den gangen valgte hun også å dele bikinibilder på Instagram.

Men det skjedde derimot under litt andre omstendigheter.

Etter at frekke paparazzifotografer tok bilder av den mørke skjønnheten på stranda - uten å spørre om lov først - valgte hun selv å poste sine egne bikinibilder for å gjøre det vanskelig for dem å selge bildene videre.

- Jeg er forbanna på paparazzifotografen som tok bilde av rumpa mi, derfor deler jeg dette bildet mannen min har tatt av rumpa mi i stedet, skrev hun under bildet.

Ifølge OK! Magazine har filmstjernen, tross sin glamorøse fremtreden, masse usikkerhet i seg, men hun prøver å lære både seg selv og datteren sin å være sterke og selvsikre.

- Jeg prøver å lære datteren min styrke og at du alltid må stå for det du sier. Men alle har sine sårbare sider. Jeg har masse usikkerhet i meg, som veldig mange andre kvinner og mødre.

Skuespilleren fortsatte:

- Man må jobbe seg gjennom en del utfordringer, og det krever en del krefter å ta imot slagene og fortsette å kjempe seg gjennom dem.

Fant tilbake til hverandre

Paret, som har vært gift i over 17 år, gikk gjennom en tøff periode i 2013, noe som resulterte i at de gikk fra hverandre en kort periode.

Bruddet kom like etter at Catherine hadde innrømmet at hun var bipolar, Michael hadde kjempet mot kreftsykdom, og sønnen hans Cameron (38) ble dømt til fem års fengsel for narkotikaforbrytelser.

Love ❤️

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

Duoen klarte imidlertid å jobbe seg gjennom problemene, og fant tilbake til hverandre, og i dag virker ekteskapet deres sterkere enn noensinne.

48-åringen har tidligere uttalt at hun synes folk i dag gir altfor lett opp når det kommer til å kjempe for kjærligheten.

- Man må prøve å holde gnisten ved like. Det er en lang vei å gå, men jeg synes folk i dag kaster inn håndkleet og gir opp ekteskap altfor tidlig.

- Man må gi alt man har i stedet for å gi opp så fort det første problemet dukker opp. Fordi det blir garantert ikke det siste problemet. Det kommer mange flere på veien, sa hun til Good Housekeeping i 2016.

LES OGSÅ: Eksparet ble gjenforent - igjen​

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer