Nye stjerner til 24

Ikke alle Emmy-vinnere hviler på sine laurbær!

NATTENS VINNERE: Gjengen fra 24 feiret nattens Emmy-priser. Foto: All Over Press
NATTENS VINNERE: Gjengen fra 24 feiret nattens Emmy-priser. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Plusser på i staben!

Den populære TV2-serien 24 gjorde det stort under nattens Emmy-utdeling i USA, og forventingene til neste sesong har ikke blitt noe mindre. Produsentene holder kortene tett til brystet, men avslører nå noen av skuespillerne som har takket ja til å bli med neste runde.

Peter MacNicol, som sjarmerte norske TV-seere i rollen som John Cage (alias the Biscuit) i Ally McBeal, skal spille en høyt-på-strå tjenestemann i regjeringen.

Også Harry Lennix, kjent for norske TV-seere som stabsjefen i Det hvite hus i TVNorge-serien Commander in Chief, er klar for neste sesong av 24. I Commander spilte han mot Donald Sutherland, faren til Kiefer - nå skal han altså spille mot sønnen. Ryktene sier at han skal spille skurk, men dette er ikke bekreftet.

Selve plottet for neste sesong er topphemmelig, men Kiefer Sutherland avslørte nylig at mye vil dreie seg om Jacks evne til å redde seg selv. I stedet for å jage andre, blir han selv jaget.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer